23 Nisan'ı Coşku İçinde Kutladık

Afyonkarahisar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü koronavirüs salgını dolayısıyla evlerinden çıkamayan çocuklar için 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na özel sürprizler hazırladı.

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek'in talimatıyla kutlamaları, çocukların evine götüren Afyonkarahisar Belediyesi şehrin dört bir tarafında oluşturduğu konvoylarla büyük ilgi gördü.23 Nisan'a özel şarkıların çalındığı kutlamalarda balkonlarda ve camlarda bekleyen maskotların yanı sıra zeybek ekiplerinin gösterileri ilgiyle izlendi.

7'den 70'e genci yaşlısı seslendirilen şarkılara balkonlardan eşlik eden çocuklar için balkonlardan sarkıtılan sepetlerin içine hediyeler bırakıldı. Bayraklar ve balonlarla süslenen araçlara büyük ilgi gösteren hemşehrilerimiz 23 Nisan'ın coşkusunu birlikte yaşadı.Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İhsan Akar, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek'in talimatıyla 40 günlük bir planlama sonunda böyle bir etkinlik yapmaya karar verdiklerini söyledi.

Kutlamalarda yaklaşık 6 bin çocuğa Türk Bayrağı, boya kalemleri, boyama kitapları çikolatalar, gofretler ve birçok sürpriz hediye dağıldığını söyleyen Akar, gün boyu şehrimizin bir çok mahallesini ulaştıklarını sözlerine ekledi.

Editör: Haber Merkezi