23 Nisan Bayramı Coşkuyla Kutlandı

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)’nin açılışının 99’uncu yıldönümü ve '23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” Afyonkarahisar’da coşkuyla kutlandı.

Prof. Dr. Veysel Eroğlu Spor Salonu’nda yapılan kutlama törenine Vali Mustafa Tutulmaz, İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğg. Özdemir Şan, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Çelenk, Siyasi Parti Temsilcileri, Daire Müdürleri, Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileri, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından kürsüye gelen İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı.

İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın’ın konuşması için tıklayınız.

Ardından Özel Doğa Koleji Ortaokulu Çocuk Korosu Takatuka, Mavi Gezegen, Sevgi Çiçeği, 23 Nisan, Yolun Üzerine Bak adlı şarkıları seslendirdi.

Asiye Sultan anaokulu Kılıç Kalkan Gösterisi’nin ardından Halit Çağatay isimli öğrenci “23 Nisan” adlı şiiri seslendirdi.

Yavuz Selim İlkokulu öğrencilerinin zeybek gösterisi sonrasında Rawan Yasin A. ALSSHAHEEN isimli bir öğrenci de “Atatürk Çocuk Olmuş” adlı şiiri seslendirdi.

Şiir sonrası kutlama töreni Hoca Ahmet Yesevi İlkokulu öğrencilerinin halk oyunu gösterileriyle devam etti.

Ardından ödül törenine geçildi. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle düzenlenen ödül töreninde dereceye girenlere ödülleri Vali Mustafa Tutulmaz ve protokol üyelerince verildi.

Toki Fatma Aliye Hanım Anaokulu Halk Oyunları gösterisi ile kutlama töreni sona erdi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında Bilardo Turnuvası, Tekvando Minikler-Yıldızlar Bay Bayan İl Seçmeleri yapılırken, 23 Nisan Çocuk Korosu Şenliği ve Resim Sergisi de meraklıların beğenisine sunuldu.

Editör: Haber Merkezi