“2023 Seçimlerine Hazırlıklarımız Başladı”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, 81 ilin il başkanları ile video konferansla görüşme yaptı. AK Parti İl Başkanı Hüseyin Sezen ile de görüşen Kandemir, delege seçimleri hakkında bilgi aldı.

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Sezen, dün akşam yönetim kurulu toplantısının ardından, İl Başkanlığında AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir ile video konferans yoluyla görüşme yaptı.

Cumhurbaşkanımız 31 Mart seçimleri için teşekkür etti

Sezen görüşmesinde, hafta sonu gerçekleşen ve devam eden delege seçimleri ile ilgili bilgi verdi. Partililerin yoğun bir teveccüh gösterdiğini kaydeden Sezen hedeflerinin 2023 seçimleri olduğunu ve buna da hazırlıklara başladıklarını ifade etti. Sezen, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart seçimleri neticesi dolayısıyla teşkilatlarımıza teşekkür etti. Mahcup olmamak ve bu bayrağı daha yükseğe taşımak adına biz o seçimin hemen ardından sahaları boş bırakmadık. Afyonkarahisar’da merkez ilçe dahil 12’si ilçe, 34 belediyeye AK Parti bayrağını astık. Fırsat buldukça esnaflarımızı ziyaret ediyor, belediyecilik ve hükümetin hizmetleri hakkında görüş alışverişinde bulunuyoruz” dedi.

81 ilin il başkanları ile yapılan görüşme, gece geç saatlere kadar devam etti.

Editör: Haber Merkezi