2022 Yılı Şehitler Takvimi Yayınlandı

Afyonkarahisar Belediyesi’nin destekleriyle Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şubesi tarafından hazırlanan "2022 Şehitler Takvimi" yayınlandı.

Bu yıl on birincisi hazırlanan 2022 Şehitler Takvimi, Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şubesi Dernek Başkanı İsmail Kumartaşlı, şehit ailelerimiz ve gazilerimizin katılımlarıyla tanıtıldı.

“BAŞKANIMIZ HER ZAMAN YANIMIZDA”

Şehitler Takvimi’nin önemine dikkat çeken Dernek Başkanı İsmail Kumartaşlı, “Vatan için bayrak için Aziz Şehitlerimiz için ne yapsak azdır” dedi. Desteklerinden dolayı Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek’e şükranlarını sunan Dernek Başkanı Kumartaşlı, “Başkanımızın destekleriyle Afyonkarahisar Şehitler Takvimini hazırlamış bulunuyoruz. Sağ olsun Sayın Belediye Başkanımız hem derneğimizin hem de tüm şehit ailelerimizin ve gazilerimizin sorunlarıyla yakından ilgileniyor, desteklerini sonsuz şekilde bize sunuyor. Bize düşen şehitlerimizin manevi hatıralarını yaşatmak, emanetlerine sahip çıkmaktır. Belediye Başkanlığımızca 10 yıldır düzenli olarak basılan takvimi teslim alıp hem halkımıza hemde camiamıza dağıtacağız. Gönül isterdi ki; yeni isimler eklenmeseydi. İnşallah 2023’e mevcut resimler ve sayılarla ile takvimi yenileriz. Ama şu da var ki; ülkemizin birlik ve beraberliği ve bayrağımızın dalgalanması için şehit vereceksek bizim de resmimiz eklenecekse kendi resmimizi eklemeye razıyız.

“TERÖRE SON YILLARDA CİDDİ DARBE VURULDU”

Şehitler Takvimi’nin hazırlanmasına katkıda bulunmaktan büyük memnuniyet duyduklarını ifade eden Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek ise “Şehit Ailelerimize minnet ve şükranlarımı sunuyorum. Allah şehitlerimizden razı olsun.” diye konuştu. Başkanımız Mehmet Zeybek, “2022 Şehitler takvimimiz yeniden dizayn ederek basımını tamamladık. Cenab-ı Allah keşke hiç göstermeseydi, yaşanmasaydı ama takvimimizde 350 şehidimiz yer alıyor. Menfur terör hadiseleri keşke hiç olmasa ama maalesef ülkemizde huzur vermemeye ant içmiş şerefsizler var. Beyaz Türkler diye adlandırılan bir gurup vardı. Boğazda oturup ülkeye huzur yüzü göstermeyen terörün arkasında olan “Türkiye Türklere bırakılacak kadar değersiz bir ülke değil” diyorlardı. Ama elhamdülillah milletimiz birlik olduğu sürece bunu başaramayacaklar. Son yıllarda terörü çok ciddi bir darbe vuruldu. Son çırpınışları inşallah bu birliktelikle Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde terör belasından kurtulacağımıza yürekten inanıyorum. Takvimin hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

Editör: Haber Merkezi