2022 Gençlik Şenliğinde AFSÜ’nün 4. Kuruluş Yıl Dönümü Coşkusu Yaşandı

AFSÜ’nün kuruluşunun 4. Yıl Dönümü kapsamında iki gün süren 2022 Gençlik Şenliği, öğrencilerimizin ve personelimizin yoğun katılımıyla tamamlandı.

Rektörümüz Prof. Dr. Nurullah Okumuş’un himayesinde Zafer Sağlık Külliyesi Tören Alanında düzenlenen şenliğe, Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Nurullah Kaya, İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Tanır, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Adem Aslan ve Prof. Dr. Ümit Dündar, akademik ve idari personellerimiz ile öğrencilerimiz katıldı.

Şenlikte müzik dinletileri, halk oyunları gösterileri, pop ve rock konserleri ile söyleşi gibi birbirinden eğlenceli çok sayıda etkinlik yapıldı. AFSÜ öğrenci kulüp ve topluluklarının tanıtım stantlarının yanı sıra yiyecek ve içecek stantlarının da renk kattığı şenlik alanında Afyonkarahisar Valiliği Kadın Kültür Evleri, Sağlık Müdürlüğü, Gençlik ve Spor Müdürlüğü, Emniyet Müdürlüğü, Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü, Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Yeşilay ve Kızılay gibi kamu kurumları ve sivil toplum kuruşları da stantlarıyla yer aldı.

Şenliğin ilk gününde Vali Yardımcısı Nurullah Kaya, Rektörümüz Prof. Dr. Nurullah Okumuş ve İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Tanır ile stantları ziyaret etti. AFSÜ Müzik Topluluğu üyesi grupların verdiği konserlerle öğrencilerimiz keyifli dakikalar yaşarken AFSÜ Dans Topluluğu, Halk Dansları Gösterisi ile büyük alkış aldı.

Yoğun ilgiyle takip edilen müzik ve dans gösterilerinin ardından Büyük Taarruz Uluslararası Kısa Film Festivali kapsamında AFSÜ’nün konuğu olan sinema ve dizi oyuncuları Ümit Uçar, Ruhi Sarı ve Ayça İnci şenlik alanında bir söyleşi gerçekleştirdi. Sanatçılarımız Rektörümüz Prof. Dr. Okumuş’u da makamında ziyaret etti.

Gönüllü öğrencilerimizin karaoke yaparak müzik yeteneklerini sergilediği şenlikte sahneye çıkan Feelband Grubu ile eğlence doruğa çıktı. Konserin ardından sahneye çıkan Rektörümüz Prof. Dr. Okumuş bu tarz eğlenceli etkinliklerin motivasyon kaynağı olduğunu belirterek öğrencilerimize iyi eğlenceler diledi. Gelecek sene de şenliğin yapılacağı sözünü veren Prof. Dr. Okumuş, şenliği organize eden Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanımız Filiz Özden Yılmaz’ın şahsında emeği geçen bütün öğrencilerimize ve personele teşekkür etti.

Pandemi koşullarının sebep olduğu stres ile yoğun ve yorucu bir akademik yılın sonuna yaklaşırken öğrencilerimizin rahatlama ve eğlenme fırsatı bulduğu AFSÜ 2022 Gençlik Şenliği, Feelband Grubu’nun ikinci gün konseriyle sona erdi.

Editör: Haber Merkezi