2020 Sevgi Yılı Projesi Toplantısı Video Konferans Yöntemiyle Yapıldı

Birlik ve beraberliği pekiştirmek, unutulmaya yüz tutan temel değerleri yeniden hatırlamak, sevgi dilini ve sevginin birleştirici gücünü toplumun tümüne hâkim kılmak amacıyla Valiliğimiz öncülüğünde ilan edilen 2020 Sevgi Yılı Projesi devam ediyor.

Koronavirüs salgını nedeniyle bazı etkinlikler sınırlı çerçevede yapılsa da kamu kurum ve kuruluşu temsilcileri, STK’lar, basın mensupları 2020 Sevgi yılı Projesi çerçevesinde projelerini hayata geçiriyor. Her ay farklı bir temanın işlendiği proje kapsamında bu ay Komşularla Tanışma Buluşma Kaynaşma teması işleniyor. Salgın nedeniyle dar bir çerçevede uygulanan bu içerikli projeler zor günlerde toplumsal bağlarımızı yeniden güçlendiriyor.

Projeyi ilk günden itibaren titizlikle takip eden Vali Mustafa Tutulmaz, projede gelinen aşamayı ve bu kapsamda yapılan çalışmaları video konferans yöntemiyle görüştüğü İl Müdürleri, kamu kurumu yetkilileri ve STK temsilcileri ile istişare etti.

İl Müdürleri, kamu kurumu yetkilileri ve STK temsilcilerinden yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler alan Vali Mustafa Tutulmaz, çalışmaların özenle takip edilmesini ve yeni içeriklerle projelerin zenginleştirilmesini istedi.

2020 Sevgi Yılı Projesi farklı temalar ile 2021 Mart ayına kadar devam edecek. Zor günler nedeniyle sevgi diline ve birlik olmaya en çok ihtiyaç duyduğumuz bu dönemde projenin toplumsal bütünlüğe vesile olması bekleniyo

Editör: Haber Merkezi