“2019 Seçimlerini zaferle alacağız”

AK Parti merkez ilçe daraltılmış danışma meclisi toplantısı hafta sonu gerçekleşti. Toplantıda konuşan İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, “2019 seçimlerini zaferle alacağız” dedi.

“Seçimden seçime değil…”

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven Daraltılmış Merkez İlçe Danışma Meclisi toplantısına katıldı.Yurdunuseven toplantıda yaptığı konuşmada, “Şu anda önümüzde yaklaşık bir yılın üzerinde bir süre sonra seçimlervar. Değerliyönetim kurulu üyelerimiz, değerli milletvekillerimiz,değerli belediye başkanlarımız,bu süre çok çabuk geçiyor.Bizler AK Parti'nin birer bireyleri olarak bu süreyi çok iyi değerlendirmemiz lazım ve teşkilatlı bir şekilde çalışmamız gerekiyor. Biz şu anda İl Başkanlığımız olarak buna merkez ilçeyi de dahil edip sahada çalışmalara başladık. Bu çalışmalara sayın vekillerimiz,Belediye Başkanımız,İl Genel Meclis Başkanımız da dahiloluyor. Esnaf ziyaretleri yapıyoruz ve bu ziyaretlerde biz vatandaşlara şunu söylüyoruz, ‘Biz seçimden seçime değil, her daim sizlerin kapısını çalan bir siyasi partinin mensuplarıyız’ diye anlatıyoruz” dedi.

“Vatandaş ziyaretleri memnuniyetle karşılanıyor”

“Bakınız seçimlere yaklaşıyoruz ama bu süre çok çabuk gelip geçiyor” diyen Yurdunuseven, “Bugün çalışmazsanız yarın vatandaş size ‘dün neredeydiniz’ diye soruyor. O yüzden gece gündüz çalışıp hiçbir seçimi ihmal etmemeliyiz. Biz vatandaşlarımızın kapısını çalarak onlarla birlikte olduğumuzu varsa sorunlarını dinliyor ve çözüm üretiyoruz, yanımızda Belediye Başkanımız da oluyor ve belediyede ilgili vatandaşların sorunlarını çözüyor. Bununla birlikte İl Genel Meclis Başkanımız yanımızda oluyor.O da varsa vatandaşların kendisine yöneltilen bir soru varsa onu yanıtlıyor, yani sürekli sahada olmalıyız” ifadelerine yer verdi.

“Birlikte rahmet ayrılıkta azap vardır”

Yurdunuseven konuşmasını, “Bu halkın önünealtından yollar serseniz kesinlikle gönlünü almadığınız müddetçe memnun edemezsiniz.Halkın gönlünü alacaksınız, halkın vicdanını manevi değerlerini bileceksiniz ve halka samimiyetle yaklaşacaksınız. Biz AK Parti Afyonkarahisar teşkilatı olarak gönüllere girmeye talibiz.İnsanların yüreklerine girmeye talibiz.Samimiyetle çalışarak en alttaki sandık kurulu üyesinden en üstteki arkadaşımıza kadar hep birlikte bir araya gelip kol kola girip dedikoduyu bırakarak birbirimizle kardeş olarak inşallah önümüzdeki seçimleri de zaferle alacağız. Birlikte rahmet ayrılıkta azap vardır” ifadeleri ile noktaladı.

2019 seçimleri Türkiye’nin kaderini belirleyecek

Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser “Bizler üzerimize düşen görev yerine getiriyoruz ama önümüzde iki tane önemli seçim var. 2019 Mart’ta yerel seçimler Kasım ayında da milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı seçimi var. Bunlara katkı sağlamak gerekir. Bu yüzden çok iyi çalışarak belirli bir noktaya gelmeliyiz ve Geldiğimiz noktada anda aşağıya inmemeliyiz Önümüzdeki seçimler Türkiye'nin kaderini belirleyecek seçimler olacaktır. Bu yüzden şimdiden hazırlıkları yapmak zorundayız” dedi.

2019 da dört alt geçicimiz olacak

Belediye Başkanı burhanettin Çoban da bir konuşma yaparak yapılacak yatırımları anlattı.

Çoban konuşmasında, “İnşallah teleferikle ilgili projemiz önemli bir noktaya geldi. Allah izin verirse Nisan - Mayıs ayı gibi temelini atacağız. İnşallah Ağustos ayında da vatandaşlarımızı teleferiğe bindirmek istiyoruz. Jandarma kavşağındaki alt geçidimize başladık. Onu da en geç 3-4 ay içerisinde bitireceğiz. Jandarma kavşağının bitmesine yakın ya Stadyum Kavşağı ya da Karayolları kavşağına başlayacağız. İnşallah 2019 seçimlerine kadar 3 tane kesin dördüncüsü de inşallah tamamlayarak bu halkın hizmetine sunmuş olacağız. Ankara yolunda Sahipata mahallesindeki Fuar Kavşağına yapılacak alt geçit projesi için firmaya işi verdik. 2019 yılında orada çalışmalara başlanacak” dedi.

“AK Parti olarak kimseyi mağdur etmedik etmeyeceğiz”

AK Parti Milletvekili Hatice Özkal da “Yatırımlarla ilgili üzerimize düşen bakanlık aşamasında ne varsa gereğini yapıyor yapmaya devam edeceğiz. Taşeron işçiler konusunda mağduriyet yaşadığını ileri süren kesimlerle ilgili de birer çalışmamız mutlaka olacaktır. Bu ülkede biz AK Parti olarak hiç kimseyi mağdur etmedik etmeyeceğiz” dedi.

“Savunma sanayinde iyi bir noktadayız”

AK Parti Milletvekili Ali Özkaya da konuşmasında, “Sayın CumhurbaşkanımızAllah'a hamd-ü senalar olsun son 15 yılda yerli silah üretimine verdiği büyük destekle çok ciddi bir noktaya gelmiş durumdayuz. Yani kendi göbeğimizi kendimiz kesmek durumundayız.Suriye ve Irak’ta ülkemize yönelik terör saldırılarının önüne geçebilmek için yerli ve milli savunma sanayine ihtiyacımız vardı, bugün iyi bir noktaya geldik” ifadelerine yer verdi.

Editör: Haber Merkezi