2017'YE YENİ UMUTLARLA GİRİYORUZ

              Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, yeni takvim yılı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
 
              2017 yılının ilimiz ve ülkemiz adına hayırlar getirmesini niyaz eden Başkan Burhanettin Çoban yeni yıl mesajında şu ifadelere yer verdi;       
 
              "Acısı, tatlısı, üzüntü ve sevinçleriyle bir yılı daha geride bırakırken, yepyeni umutlarla 2017 yılına giriyoruz. Ne yazık ki geride bıraktığımız 2016 yılı, ülkemiz ve dünya açısından zor bir yıl olurken, yaşanan üzücü olaylar kalplerimiz ve zihinlerimizde derin izler bıraktı. Ancak tarihsel deneyimimizin bize öğrettiği, yeni bir yarın inşa etme gücünün bu topraklar ve bu toprağın insanında tükenmez bir hazine olduğudur. Hiç şüphe yok ki bizi sarsan-üzen şeyler her ne olursa olsun bunlardan güçlenerek çıkmak bizim coğrafyamızın en temel karakteristiğidir.
 
                Nitekim, bu devletin ekmeğini yiyip halkına silah doğrultan ve ülkemiz üzerinde kanlı hesaplar yapan hainlerin 15 Temmuz'daki darbe girişimi ve terör olaylarına, halkımız bayrağına ve devletine sahip çıkarak gerekli cevabı vermiştir. 15 Temmuz gecesi, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın tek bir sözüyle sokaklara çıkıp meydanlara toplanan halkımız, ölümü göze alarak hainlere 'dur' demiş, nihayetinde darbe girişimini püskürterek, dünyada eşi benzeri görülmemiş bir kahramanlık destanı yazmıştır. Yine yıl içerisinde bölücü terör örgütlerinin; askerimizi, polisimizi ve halkımızı hedef alan menfur saldırıları karşısında halkımız, terör örgütlerinin arzuladığı kaos ortamına karşı her zaman birlik ve beraberliğini korumuştur.
 
                Sevgili hemşerilerim hepimiz biliyoruz ki ülkemiz üzerinde çok büyük oyunlar oynanmaktadır. Bizlere düşen görev, devletimize, bayrağımıza ve vatanımıza sahip çıkarak, her gün bir önceki günden daha çok çalışıp, ülkemizin engellenmek istenen yükselişine ve ilerleyişine destek vermektir. Afyonkarahisar Belediyesi olarak biz de bu anlayışla her geçen yıl vizyonumuzu genişletiyor, hizmetlerimizin kalitesini arttırıyoruz.
 
                İkinci dönemimde, üç grupta toplayarak sizlerin oylarına talip olduğumuz yatırım ve hizmetlerin bir kısmının tamamlandığını bir kısmının da proje aşamasını geçerek ihale aşamasına geldiğini şimdiden söyleyebilirim. İnşallah 2017 yılı sonunda bu vaatlerimizin bir kısmının daha tamamlandığını hep birlikte göreceğiz.
 
                Çalışmak, maddi kaynaklarımızı ve iş gücümüzü iyi koordine etmekle birlikte Afyonkarahisar’ı yönetenlerle birlikte uyum içinde bulunmak belediyecilikte başarımızın anahtarını oluşturdu. 8 yıla yaklaşmakta olan Belediye Başkanlığım dönemimde çalışma arkadaşlarımla yakaladığımız takım ruhu da bu şehre hizmet ederken bize güç veren en önemli etkenlerden biri oldu.
 
                Geçtiğimiz yıllarda; yatırım ve hizmetlerimiz sırasında çalışmalarımızdan kaynaklanan sıkıntılara katlanan, Belediyemizin yatırım ve hizmetlerine sahip çıkıp destekleyen hemşerilerime ve Afyonkarahisar’da yaşayan herkese minnettarım.
 
                Afyonkarahisar'a hizmet ederken desteğiyle her zaman yanımızda gördüğümüz Orman ve Su İşleri Bakanımız Prof. Dr. Veysel Eroğlu'na, milletvekillerimize, partimizin değerli yöneticilerine, Belediye Meclis üyelerimize, ilimizde görev yapan değerli yöneticilerimize, Belediyemizin yönetici ve çalışanlarına,  yatırım ve hizmetlerimizi kamuoyuna duyuran medya kuruluşlarımız ile basın mensubu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.
 
                Yüce Allah'tan 2017 takvim yılının; Afyonkarahisar’a, Ülkemize, Milletimize ve İslam Âlemi’ne hayırlar getirmesini niyaz ediyorum. Hemşerilerimize ve Afyonkarahisar'da yaşayan herkese yeni takvim yılında barış, kardeşlik, huzur, sağlık dileklerimle selam ve saygılarımı sunuyorum."
 
Editör: Haber Merkezi