2. KÜÇÜK SANAYİ SİTESİ ‘EVET’ DİYOR

Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, 2. Küçük Sanayi Sitesi esnafını ziyaret etti. AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser, yönetim kurulu üyeleri ve Belediye Meclis Üyesi M. Emin Birliktir ile birlikte esnafla bir araya gelen Başkan Burhanettin Çoban, esnafın talep ve önerilerini dinledi. Başkan Çoban’a ziyaretleri sırasında 2. Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Bekir Koçak ve yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.

“GÜÇLÜ TÜRKİYE’Yİ HEP BİRLİKTE İNŞA EDECEĞİZ”

Başkan Çoban ziyaretleri sırasında Anayasa değişikliğine ilişkin 16 Nisan tarihinde yapılacak referandumla ilişkin esnafın görüşlerini aldı. 2. Küçük Sanayi Sitesi esnafı, “Güçlü bir Türkiye için EVET” diyeceklerini ifade ettiler. Cumhurbaşkanlığı yönetim sistemiyle Türkiye’nin çağ atlayacağının altını çizen esnaf “Türkiye’nin geleceği için tabii ki de evet diyeceğiz. Önceki hükümetlerde gördüğümüz gibi ülkemiz sürekli çalkantılı dönemler geçirmekteydi. AK Parti hükümetiyle güzel bir istikrar sağlandı. Türkiye bu inişli çıkışlı modelden çıkmak zorunda. Allah’ın izniyle 16 Nisan'dan sonra güçlü Türkiye’yi hep birlikte inşa edeceğiz. Bizlerin de desteğiyle Türkiye daha güçlü bir hükümete kavuşacak, ülkede istikrar güçlenecek, daha büyük yatırımlarla ülke 2023 hedefine ilerleyecek” diye konuştular.

Esnaf, ziyaretleri sırasında Başkan Çoban ve beraberindekilere yakın ilgi göstererek 2. Küçük Sanayi Sitesi’ne gerçekleştirdiği hizmetlerden ötürü ayrıca şükranlarını sundular.

Editör: Haber Merkezi