18-24 Mart Yaşlılar Haftası Etkinlikleri Devam Ediyor.

Yaşlılar Haftası proğramı kapsamında düzenlenen ilk programda Afyon Kocatepe Üniversitesi Yerleşkesi içerisinde Beden Eğitimi ve Spor Meslek Yüksek Okulu spor salonunda gerçekleştirilen Bocce müsabakasının açılış törenine Vali Mustafa Tutulmaz’ın yanı sıra Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Afyon Kocatepe Üniversite Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, Vali Yardımcısı Erhan Günay, İl Jandarma Komutanı J.Alb. Orhan Sırma, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Vekili Zekai İnan, İl Müdürleri, Ege Bölgesindeki ve İlimizdeki huzurevi sakinleri katıldı.

Vali Mustafa Tutulmaz ve diğer protokol üyeleri turnuvada müsabakalara katılacak olan Ege Bölgesi ve İlimizdeki Huzurevi sakinleri ile birlikte Kocatepe Üniversitesi Rektörlüğü önünden başlayan kortej yürüyüşünün ardından salonda yerlerini aldılar.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla Bocce müsabakasının açılış töreninde ev sahibi takım adına Şehit Babası ve Afyonkarahisar Huzurevi sakini Şuheda Spor Oyuncusu Ramazan Karaca günün anlam ve önemini belirten konuşma yaptı.

Turnuva öncesi kürsüye gelen Aile Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Zekai İnan, Kurum çalışma ve faaliyetlerinin yanında, 18-24 Mart tarihleri arasında kutlanan Yaşlılar Haftası nedeniyle düzenlenen Yetişkin Gençler Geleneksel Afyonkarahisar 2. Bocce Turnuvası hakkında bilgiler verdi.

Konuşmaların ardından turnuvanın startını veren Vali Mustafa Tutulmaz, huzurevi sakinleri ile birlikte bocce oynadı. Turnuva Vali Tutulmaz’ın yarışmacılara başarılar dilemesi ile devam etti.

Editör: Haber Merkezi