13 Bin 380 Başvuru Çözüme Kavuştu

Başkanımız Mehmet Zeybek Başkanlığında etkin, şeffaf ve hesap verilebilir Belediyecilik anlayışı ile hizmet veren Belediyemiz; birimler, sosyal medya, çağrı merkezi, beyaz masa ve WhatSapp üzerinden gelen başvuruları %99 oranında çözüme kavuşturdu.

Kaliteli hizmet, hızlı iletişim, çözüm odaklı ve olumlu geri dönüş işleyişiyle çalışan Afyonkarahisar Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü 2022 yılı içerisinde belediye hizmetlerinden yararlanan kişi ve kuruluşların istek, talep, öneri ve şikâyetlerini alarak ilgili müdürlüklerle koordinasyon halinde çözüm odaklı çalışmalarını başarıyla tamamladı. 2022 yılı içerisinde müdürlüğe Beyaz Masa, Çağrı Merkezi, mail, Sosyal Medya, ULAKBEL, Açık Kapı ve CİMER modülleri üzerinden toplamda 13 bin 380 başvuru yapıldı. Başvuruların tamamı Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü üzerinden sorumlu müdürlüklere aktarılarak geri bildirim sağlandı.

Gelen talep ve şikâyetler görevli personeller tarafından kayıt altına alarak, ilgili müdürlüklerimize iletiliyor. Takibi yapılan ve ilgili müdürlükler tarafından çözüme ulaştırılan talepler hakkında, vatandaşlara geri dönüş yapılarak bilgilendirme gerçekleştiriliyor.

Belediyemizin ayna görevini yürüten müdürlüğümüz hem haberlerimizin hızlı ve güvenilir biçimde kamuoyuna duyurulmasında hem de hemşehrilerimizden gelen talepleri hızlı bir şekilde ilgili müdürlüklere iletme konusunda görevlerini büyük bir özveri ile yerine getiriyor. Halkla iç içe ve ulaşılabilir bir belediye olmak amacıyla vatandaşlarımızın sorunlarını birinci elden tespit ederek, kayıt altına almak ve en kısa sürede etkin bir şekilde çözüme kavuşturmak amacıyla çalışmalar 2023 yılında da aynı performansla devam edecek.

Editör: Haber Merkezi