112 İSTASYONLARI YENİ BİNASINDA
Sağlık Müdürü Dr. Necip Yemenici, 112 İstasyonlarının fiziki yenilenme planlaması çerçevesinde 1-3 ve 4 No’lu İstasyonlarının yeni binasına taşındığını söyledi.
Eski Göğüs Hastanesi, şu anki Zübeyde Hanım Çocuk Hastanesi Ek Binası’nın arka tarafında bulunan ve eskiden Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Bölümü olarak kullanılan yapıyı yenileyerek hizmete soktuklarını aktaran Dr. Yemenici, “Öncesinde çok uygun olmayan bina şartlarında kalan personelimiz bu yenilenen binamızda konforlu bir çalışma ortamına kavuşmuş olacak. İçinde çalıştığımız, yaşadığımız ortamlar ister istemez bizlerin çalışmasına olumlu ya da olumsuz yansıyor. Bizler de çalışanlarımızın huzurlu bir ortamda yaşayıp işlerine daha çok motive olmalarını istiyoruz. Daha öncesinde bu istasyonlarımız eski bir binada hizmet vermeye çalışıyordu. Şimdi 1, 3 ve 4 No’lu istasyonlarımızı bu yeni yerimize taşıdık.
Burada 1 adet Veri Giriş Odası, 1 tane Tv’li Dinlenme Odası, her istasyona 2 adet Dinlenme Odası, İlaç Depoları, 25 Kişilik Eğitim Salonu, mutfak, banyo ve tuvalet bulunuyor.
Yani, yoğun bir şekilde çalışan 112 personelimiz burada evindeymiş gibi rahat edecek. Bunun için gerekli alt yapıyı sağladık.
Bu yerin bir diğer avantajı ise merkezî bir yerde olmasıdır. Olası vakalara en kısa sürede ulaşabilecek bir konumda, 3 adet 112 istasyonumuz ve 6 ambulansımızla vatandaşımızın hizmetinde olacağız.” dedi
Editör: Haber Merkezi