11. Ege illeri tanıtım günleri AKM'de kapılarını açıyor

Afyonkarahisar ve İlçeleri Dayanışma Derneği'nin de içerisinde yer aldığı, Ege bölgesine bağlı 8 ilin Ankara'da faaliyetini sürdüren vakıf ve derneklerinin 2005 yılında kurmuş oldukları Egem Platformu tarafından bu sene 11.si düzenlenen "Ege İlleri Türkiye Tanıtım Günleri" 8 Kasım 2018 perşembe günü saat 14.00'de Atatürk Kültür Merkezi'nde ziyaretçilerine kapılarını açıyor.

Egem Platformu'na bağlı 8 ilin valilikleri, kaymakamlıkları, il ve ilçe belediye başkanlıkları ile il kültür ve turizm müdürlüklerinin yanında illerin marka değeri yüksek firmalarının katılacağı etkinlik 4 gün boyunca ziyaretçilerine çok güzel vakit geçirecekleri sunumlarla doğulusuna, batılısına, kuzeylisine güneylisine başkentte yaşayan herkese unutamayacakları günler yaşatacaklar.

Afyonkarahisar, Aydın, Denizli, İzmir, Kütahya, Manisa, Muğla ve Uşak illerinin marka değeri yüksek firmalarının ürünlerinin yer alacağı etkinlik, illerden gelecek olan yöresel sanatçıların ve halk oyunları ekiplerinin katkılarıyla görsel şovlara dönüşecek.

Egeli bakanların, bakan yardımcılarının, milletvekillerinin, valilerin, kaymakamların, belediye başkanlarının ve Egeli bürokratların ve Ankaralı ziyaretçilerin katılımıyla gerçekleştirilecek olan açılışta Nazilli Belediyesi Mehteran takımının gösterisiyle tanıtım günlerine start verilecek. Atatürk Kültür Merkezi 4 günlük tanıtım günleri boyunca her gün bir ya da birkaç ilin görsel etkinliklerine sahne olacak.

Afyonkarahisar ve İlçeleri Dayanışma Derneği genel başkanı Mehmet Ali Özerkan; "Bu seneki etkinliğimizin geçtiğimiz yıllardan daha görkemli olması adına tüm imkanlarımızı seferber ettik. Eski bakanımız Prof. Dr. Veysel Eroğlu ve milletvekillerimizin tamamının katılacağı açılışta, Ege bölgemizin marka değeri yüksek firmaları yer alacak ve ürünlerini sergileme imkanı bulacaklar. Biz de tüm Ankaralıları Ege İlleri Tanıtım Günlerini ziyaret etmeye ve Ege'nin güzellikleriyle bir kez daha buluşmaya davet ediyoruz." dedi.

Editör: Haber Merkezi