10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Kutlandı

Şehrimizde görev yapan ulusal ve yerel basın mensupları, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle Valiliğimiz, Belediyemiz, AKÜ ve Gazeteciler Cemiyeti’nin düzenlediği programda bir araya geldi.

Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününde ilimizde görev yapan basın mensuplarıyla bir araya geldi. Valilik, Belediyemiz, AKÜ ve Afyon Gazeteciler Cemiyeti tarafından düzenlenen programa Valimiz Gökmen Çiçek ve Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek’in yanı sıra Milletvekillerimiz Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Ali Özkaya ve İbrahim Yurdunuseven, AKÜ Rektörü Mehmet Karakaş, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sezer Küçükkurt, protokol üyeleri, ulusal ve yerel basın mensupları katıldı.

“AFYON GÜZEL BİR BİRLİKTELİK YAKALADI”

Basın mensuplarının 10 Ocak Gazeteciler Günü’nü kutlayan Başkanımız Zeybek; “ Gazetecilik, zor bir görev. Yaz kış demeden mesai mefhumu gözetmeden haber peşinde koşan değerli arkadaşlarım mesleğinizi severek yaptığınızı biliyorum. Dürüst ve ilkeli tavrınızdan ödün vermeden mesleğinizi devam ettirmeniz büyük önem taşıyor. Afyon basını güzel bir birliktelik yakaladı. Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sezer Küçükkurt’u tebrik ediyorum. Çalışmalarınızda başarılar diliyor tekrardan gününüzü kutluyorum” şeklinde konuştu. Program, Belediyemizin ve Valiliğimizin basın mensuplarına hediyelerini takdim etmesi ile sona erdi.

Editör: Haber Merkezi