10 Günde 12 bin 400 Kişiye Ulaşıldı

Türkiye’nin alışveriş sitesi, Afyonkarahisar’ın markası albikere.com her geçen gün büyümeye devam ediyor. Her alışverişte bir öğrenciye burs imkânı sağlayan öğrencilerin ve üreten kadınların hayatlarına dokunan albikere.com’un gidişatını Vali Gökmen Çiçek de yakından takip ediyor.

Afyokarahisar’dan Türkiye’ye mal olan markalardan biri olma yolunda emin adımlarda ilerleyen, Vali Yardımcısı Ömer Tekeş koordinesinde Afyon Eğitim Vakfı Genel Sekreteri Murat Diker’in destekleriyle faaliyetlerini sürdüren albikere.com alışveriş sitesine ilgi her geçen gün artıyor. Vali Gökmen Çiçek başkanlığında bugün yapılan toplantıda, Afyonkarahisar’ın e-ticaret markası, Türkiye’nin alışveriş sitesi albikere.com’un tasarım çalışmaları, mobil uygulama ve daha detaylı ölçüm entegrasyonu hakkında istişarelerde bulunuldu.

Herkese Teşekkür Ediyorum

10 gün öncesinde mobil uygulaması ile de hizmet vermeye başlayan albikere.com bu alanda bir rekora da imza attı. Kısa sürede 12 binden fazla kullanıcı uygulamayı cep telefonlarına indirerek, kullanmaya başladı. Konuya ilişkin görüşlerini dile getiren Vali Gökmen Çiçek: “albikere.com alışveriş sitemizin mobil uygulaması 10 gün gibi kısa bir sürede 12 bin 400 kişi tarafından telefonlara indirilerek büyük başarıya imza attı. Destek olan, markamıza inanan ve alışverişleriyle sitemizin gelişmesine katkıda bulunan herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi