Sitemizin Sayın okuyucuları:
 
DİNARSPORUNUN HATIRALARI 1930-2015 YILLARINDA 85 YILIN SPORCULARI Başlığı adıyla sizlere sunduğum hatırlarımızı tamamlamış bulunmaktayım.
Aynı isimle 17 nci kitap olarak belediyemiz Kültür Yayınları dizisinde yayınladık.Kitapta bulunan birçok resimleri bilgisayarım çöktüğü için yayınlayamadım.Afyondan Hasan arkadaşımın bana gönderdiği    3  DİNAR  ESKİ HATIRASI nı sizlere sunuyorum.

Eğer bana gönderirse diğerlerini de sunacağım.Fotoğraflarda bazı kişilerin ismini yazamadım.Bana bilgi verenler hatırlayamamıştı.Sizleri meemnun edebildiysem ne mutlu bana.

 
Sevgi ve saygılarımla.Ayhan Kalkan
 


 
AAF793=DİNAR TÜRKHAVA KURUMUNCA DÜZZENLENEN  HAVACILIK KURSLARI CERİT YAYLASINDA YAPILIYOR

 
AAF794=CERİT YAYLASINDAKİ HAVACILIK KURSLARI HER YIL BAŞARILI  GEÇİYOR
 
 
 
AAF796  BU SON 3 FOTOĞRAF  SPORLA İLGİSİ YOK  ANCAK  AFYON  BAŞKOMUTAN TARİHİ MİLLİ PARK  ALAN KLAVUZU  TAŞPINAR DERGİSİ EDİTÖRÜ HASAN  ÖZPUNAR'IN BANA  gönderdiği bu fotoğraf  Suçıkan caddesi Dinara giriş aşağı kısmı değirmen önü  aşağıda görülen bina Uysalların Benzinliği karşısındaki yol geçtiğinde yıkılan Değirmen  Caddede bazı değirmenlerimiz var fotoğrafın 1920 lere ait olduğu snılıyor. (1)


 
AAF797  BU SON 3 FOTOĞRAF  SPORLA İLGİSİ YOK  ANCAK  AFYON  BAŞKOMUTAN TARİHİ MİLLİ PARK  ALAN KLAVUZU  TAŞPINAR DERGİSİ EDİTÖRÜ HASAN  ÖZPUNAR'IN BANA   gönderdiği bu fotoğraf  Suçıkan caddesi Dinardan Suçıkana gidiş caddede değirmenlerimiz yukarda binanın çatısı  Menderes Un Faprikası  Suçıkan dönüşünde hiç bina yok sanırım o yıllarda suçıkan havuzu yapılmamış fotoğrafın 1920 lere ait olduğu sanılıyor. (2)

 
AAF798-   BU SON 3 FOTOĞRAF  SPORLA İLGİSİ YOK  ANCAK  AFYON  BAŞKOMUTAN TARİHİ MİLLİ PARK  ALAN KLAVUZU  TAŞPINAR DERGİSİ EDİTÖRÜ HASAN  ÖZPUNAR'IN BANA   gönderdiği bu fotoğraf Dinara aitmi çıkaramadım resim üçlerce mahallesi tarafıdan çekilmiş desem o yıllarda  konak mahallesi yoktu ve  Çarşı cami ve ulu cami vardı çarşı istikameti gözükmüyo Resimde 3-4 cami gözüküyor Ama karşıdaki Göl neyin nesi Dinarın aşağısı gölmüş depremler sorası sular çekilmiş ve bataklık oldğu büyüklerimiz söylüyor.Bataklık Veziroğlu başkanlığında kurutulup satılmış.Hasan kardeşim resimin arkasında 1929 yazdığını söyledi ama eğer Dinarsa fotoğrafın 1920 ler öncesine ait olduğu sanıyororum karar sizlerin.  (3)

 
AAF799=-Suçıkan caddesi(Değirmenler önü) Bu fotoğraf bendeki eski bir hatıradır


AAF800-Suçıkan havuz olmadan önce - ESKİ YILLARIN BİR HATIRASI

 
AAF801=Suçıkan havuzunun düzenlendiği ilk zamanı