Tarzgo.com – Herkes istediğini rahatça giyebilsin istiyor

Bayan giyim ve e-ticaret siteleri oldukça çoğaldı özellikle 2013 ve sonrasında sayı baya bir yükseldi ancak bir e-ticaret sitesi için bu ilk yazımız olacak tarzgo yu diğerlerinden farklı yapan şeyler var çünkü.

Tarzgo önceden ticaret yapan ve maddi gücü olan kişiler tarafından kurulan aynı gün satışa hazır olan bir site değil.Tarzgo Derya Ateş adında 25 yaşında genç bir bayan girişimcinin sadece 20 model pijama takımı ile ve resimleri evinde çekilerek satışa başlanılmış bir site.Yani binlerce çeşit ürün yok.Profesyonel mankenler yok.Foroğrafçı ve fotoğraf stüdyosu yok.Derya hanım sadece kendi başına elde bir cep telefonu kamerası ve sadece 20 çeşit pijamasıyla bu işe başlamış ancak daha bir iki ay olmasına rağmen açılalı günlük 100 kargo gibi bir seviyeye ulaşmış bu kadar kısa süre içerisinde tarzgo.com Şuanda (16.05.2015) 1000 den fazla çeşit ve 5 kişi ile tarzgo’nun tüm satış ve kargolama organizasyonunu üstleniyorlar.

Alınan siparişlerde hep yüksek tutarlı kargolar dan oluşuyormuş.Bunun sebebi sanırım sitenin izlediği fiyat politikası.Açıkçası bizde şuana kadar oradaki fiyatlar gibi fiyatlara başka sitelerde rastlamadık.

Fiyatlar uygun olunca müşteriler sepeti dolduruyor

Çok ekonomik fiyatlara alışveriş yapılabilince müşteriler sitedeki ürünlerden bir sepet dolusu alıyor ve kargo 75 tl üzeri ücretsiz olduğu içinde insanlar 75 tl üzeri alışveriş yapıyorlar.

Giyim mağazaları da onlardan almaya başladılar

Normal müşterilerin yanında ilçelerde mağazaları olan iç giyim dükkanları ve bayan giyimmağazaları sık sık tarzgo.com dan 1.000 tl üzeri tutarda aylık olarak alışveriş yapıyorlarmış.Yani bir çok işletme aslında ürünleri toptancı toptancı gezmelerine gerek kalmadığı için tarzgo dan alıyorlarmış.

İlginç Hediyeleri Var

Aslında yıllardır para kazanan ve büyümüş e-ticaret sitelerinin yapması gerekeni tarzgo yapıyor ve aldığınız her ürünün içine hediyeler koyuyorlar.Ancak bu hediyeler standart toka kolye benzeri hediyeler değil gündemde oluşan olayların hediyeleri bazende geçmişte yaşanmışlıkları huzur verici duyguları canlandırabilecek hediyelerden oluşuyor.

Derya Ateş önderliğinde tarzgo nun ilerleyen zamanlarda ne yapacağını bir bayan girişimcinin bu denli göstermiş olduğu azim ile nerelere varabileceğini açıkçası çok merak ediyoruz.Şuan ki başarı grafiği umarız devam eder ve kendilerini çok daha iyi yerlerde görebiliriz.

Siteye Girmek İçin Tıklayınız: Tarzgo.com  

 

Editör: Haber Merkezi