Bebek Beslenmesi

Bildiğiniz üzere bebekler ilk 6 ay boyunca yalnız anne sütü ile beslenmektedirler. Altıncı aydan itibaren yavaş yavaş ek gıdaya başlayabilirler. Ancak bebeklerimizin dişleri bu aylardan itibaren çıkmaya başladığı için ek gıdalar da bunlara uygun şekilde yumuşak ve besin değerleri yüksek gıdalar olmalıdır. Aldıkları ek gıdalar ne kadar organik ve sağlıklı olursa o kadar iyi olur. Bütün bunlardan dolayı bebek beslenmesi oldukça önemli bir konudur.

Ürünlerimiz

Havuçlu, yoğurtlu, brokolili, bulgurlu mercimek, ezogelin, kerevizli, domatesli, sebzeli gibi besin değerleri çok yüksek olan ve tamamen doğal buğday ürünlerinden yapılan bebek çorbalarımız, anne köfte harcı, organik olan pirinç unu gibi bir çok bebek beslenmesi için oldukça önemli gıda çeşitlerimiz bulunmaktadır.


Firmamız
Bebek beslenmesi için her şeyi düşünmüş olup besin değerlerine ve bebeklerin ay değişimlerine uygun bir şekilde yiyebilecekleri bebek çorbaları ve diğer ek gıdaları yaptık. http://www.makarnalutfen.com/ adlı internet adresimize girerek ürün çeşitlerimize ayrıntılı bir şekilde bakabilir iletişim bölümümüzden merak ettiklerinizi sorabilir, online olarak sipariş verebilirsiniz.
 
 
 
Editör: Haber Merkezi