SAMSUNG TABLETLER HAKKINDA

Kuşkusuz ki bu yeni nesil bilgisayarları satın alırken dikkatli ve özenli bir şekilde incelenmesi gereken en önemli faktörlerin başında işlemci teknolojileri yer almaktadır. Samsung tablet fiyatlarını araştırırken tercih etmek istediğiniz tablet bilgisayarının özelliklerini de incelemeniz gerekir. Sektörde yaşanan sıkı rekabet yüzünden de neredeyse tüm önemli markalar sahip olduğu ürünlerde farklı işlemci teknolojilerini tercih etmektedir. Piyasa genelinde yaygın bir şekilde kullanılan işlemci teknolojileri hakkında da bilgi edinmek gerekir.

En çok kullanılan ve en sık tercih edilen işlemci teknolojileri ise şu şekildedir; AMD A8, A serisi, A5 çift çekirdekli, AMD A10 serisi, NVIDIA Tegra 3, A9 serisi, Allwinner A10, OMAP 4430, Tegra,Cortex A9, EXYNOS 4412 Q4, AML 8726, Intel Core i5 ya da Intel Atom işletim sistemleri internet ortamında en az Samsung tablet fiyatları kadar ilgi çekmektedir. Ayrıca işletim sistemi hususunda ise sunulan alternatifler Android, Windows 7 ve Apple markasının göz bebeği iOS için uygundur.

Tablet bilgisayarlarda RAM yani bellek alternatifleri 128 MB en ufak olmaz üzere 256 MB ve 512 MB boyutunda değişmektedir. Ayrıca 1 GB ve 2 GB alterna/tifleri de en çok tercih edilenlerdendir. Samsung tablet fiyatlarını öğrenmek ve buna göre tercih yapmak isterseniz www.bilio.com/tablet-pc-c4793/samsung-galaxy web sayfasını kesinlikleinceleyebilirsiniz. Bu konuda son derece uygun ve cazip rakamların sunulduğunu da belirtmek gerekir.

Editör: Haber Merkezi