EN TARZ TUNİK MODELLERİ

            Kadınlar iş yaşantıları içerisinde daha çok rahatlık aramaktadırlar. Ancak bu şıklığı elden bırakacakları anlamına gelmez. Bu nedenle bu iki özelliğin birleştiği model kullanımlarına daha fazla yönelikler. Günlük kullanımlar çinde çok uygun seçenekler olan tunik modelleri tayt ya da pantolon üzerinden uygun kullanımlar oluşturmaktadır. Tercih ettiğiniz modeli baz alarak eteklerle kombinide çok rahat uyumlar ortaya çıkaracaktır. Gömlek tarzında hazırlanan modellerde bulunmakta ve kendine her alanda güvenen kadınlar için çok özel seçimler olmaktadır.
            Son yılların en trend seçenekleri arasında çizgili modeller bulunuyor. Modern tarz oluşturması açısından tercih beyaz üzerine boyuna siyah çizgilerden oluşan modeller içerisinde arka kısmı daha uzun olarak şekillendirilebiliyor. Ya da genel olarak tunik modellerinde asitmetrik kesimler öne çıkabiliyor. Arkası yırtmaçlı modeller arasında sarı, siyah ve kırmız modeller beyaz pantolon ya da tayt seçimleri ile mükemmel kombinler oluşturmaktadır. Bazı modellerin arka kısmında dantelleri bulunmakta, zarif bir görüntü ortaya çıkarmaktadır. Çift cepli ekose tasarımları ile tercih edilen tunikler ise yılların eskitemediği bir tarza sahip olmaktadır. Daha spor seçimler için önü pullı, omuzu zımbalı, cebi zincirli modellerde tercih edilebilir.
            Modern tasarımlar elde etmek adına tuniklerin etek uçlarında püsküller bulunabiliyor. Ya da arka kısmı ön kısmına göre çok daha uzun kesimler tercih edilebiliyor. Şıklığınızı tamamlayacak ürün seçenekleri için https://www.sateen.com/tunik-modelleri adresini ziyaret edebilir, ekonımik özelliklerde keyifli alışverişler yapabilirsiniz.
 
 
Editör: Haber Merkezi