Ankastre Fırın Özellikleri Nelerdir?

İyi bir seçim ile yemeklerinizi daha lezzeti sunabilirsiniz. Ankastre fırın son dönemlerde yaygınlaşan bir ürün. Güzel yemekler yapma fırsatını sizlere sunuyor. Profesyonel aşçıların yaptığı lezzetleri yapma olanağı. Sağlıklı yemekler ve yağsız kızartma imkanı. Yemek ölçer sistemi ise istediğiniz tatlara kısa sürede erişme imkanı sağlar.

Ankastre Fırın Tasarımları

Fırın tasarımında özellikle ankastre fırın modellerinde her şey sizlerin kontrolünde. Asansör sistemi özelliği ile tepsiye rahat ulaşma imkanı. Yemeklerin seçimine göre otomatik pişirme. Yüksek cam kalitesi ve kolay temizlenir özelliği. Pişen yemeklerin kokusu asla birbirine karışmaz.
Modern bir iç tasarım. http://www.bilio.com/ankastre-firin-c5185 ile yemeklerinize harika bir tat. Sürgülü kapak özelliği. 3 kademeli tepsi rafları ile istediğiniz yemeği aynı anda pişirebilir ve asla kokularının birbirine karışmamasını sağlarsınız. Dijital ekran ise her dakika ve yemek saatinin olup olmadığını sizlere gösterir. Ekonomik bir pişirme. Bütçeniz kesinlikle zarar görmeden farklı yemekleri pişirebilirsiniz. İlginç modeller ve güzel yemekler. Şimdiden kampanyalı ürünlerle harika şekilde yemek yapabilir ve misafirlerinizi etkileyebilirsiniz.
 
 
Editör: Haber Merkezi