Side Mazi  İzmir Tenis Turnuvasında  

 

Afyon Gençlik Spor Tenis Hocası Süleyman Demirkan’ın öğrencisi Side Mazi, İzmir Buca Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Derneği’nin düzenlediği 10 yaş bayanlar kış tenis turnuvasına kayıt yaptıran 55 sporcu arasında yer aldı. 

 

Türkiye Tenis Federasyonu tarafından yapılan turnuvada 10 yaş bayanlar kış tenis turnuvasında Afyon’u temsil edecek olan Side Mazi, Türkiye’nin farklı yerlerinden gelen 55 sporcu ile mücadele edecek. Geçen yılı 3 kupayla tamamlayan Side Mazi ilk kez bir kış kupasında mücadele edecek. Side Mazi ile birlikte 10 yaş erkeklerde ise Kaan İnce turnuvada raket sallayacak. 

 

2.5 yıldır lisansı tenisçi olan Side Mazi’nin rakiplerinin bir kısmı kendisinden bir yaş büyük. Mazi, “Hocam Süleyman Demirkan ile 6 aydır havanın izin verdiği sürece bu turnuvaya hazırlandık. Rakiplerimin birçoğu benden bir yaş büyük olmasının ve ilk kez 10 yaşta oynamam dışında önemli olan Milli Takım için puan toplamak. Elbette amacım finale çıkmak ve Afyon’a şampiyon olarak dönmek. Bir hafta sonra İzmir’in arkasından Manisa’da yapılacak olan turnuvada yer almak istiyorum. İki kış kupasında ile 2016’ya iyi bir başlangıç yapmak istiyorum” dedi.

 

 

 

Editör: Haber Merkezi