Kum Voleybolu Turnuvası Tamamlandı
 Geleneksel Hale Gelecek
 Afyonkarahisar Belediyesi, Voleybol İl Temsilciliği ve Voleybol Sevenler ve Hakemler Derneği işbirliğinde düzenlenen 1. Kum Voleybolu Halk Turnuvası Akarçay Rekreasyon Alanı'nda yapıldı.
Turnuvanın ödül törenine katılan Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Afyonkarahisar'da ilk kez düzenlenen turnuvanın geleneksel hale geleceğini söyledi.
 Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ın başkanlığında birçok ilkle tanışan Afyonkarahisar'da ilk kez düzenlenen turnuvaya katılım yoğun olurken; toplam 30 takım, üç gün süren turnuva boyunca birinci olabilmek için ter döktü. Akarçay Rekreasyon Alanı'ndaki kum voleybol sahasında oynanan karşılaşmalara Afyonkarahisar halkı büyük ilgi gösterdi. Oldukça çekişmeli geçen karşılaşmalar sonucunda dereceye giren takımlara, madalya, kupa, kitap ve para ödülü verildi.
 Ödüller Cazip Hale Getirilecek
Turnuvanın final maçının ardından gerçekleştirilen ödül törenine katılan Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, turnuvaya katılan tüm takımları tebrik etti. İlk kez düzenlenen turnuvanın geleneksel hale getirileceğini açıklayan Başkan Çoban, Eylül ayında ikincisini düzenlemeyi planladıklarını söyledi. Yeni bir turnuva için şimdiden talepler geldiğini kaydeden Başkan Çoban, ikincisini düzenleyecekleri turnuvanın ödüllerini de daha cazip hale getireceklerini ifade etti.
"Sporda Hak Ettiğimiz Yere Ulaşacağız"
Afyonkarahisar'ın adını birçok spor branşında duyuracaklarını belirten Başkan Çoban, "Bilindiği gibi Voleybol ve Basketbol takımlarımız 2. Lig'e yükseldi. Afjetspor, bu sezon Bölgesel Amatör Lig'de mücadele edecek. Bireysel sporlarda birçok sporcumuz önemli başarılara imza atıyor. Bunların üstüne yakın zamanda Spor Kompleksi de eklenecek. İşte o zaman Afyonkarahisar, sporda hak ettiği yere ulaşacak. Bugünler çok uzak değil. Bunun için çok yoğun çalışma harcıyoruz" diye konuştu.
"Hevesliyiz, İstekliyiz, Devamını İstiyoruz"
Voleybol İl Temsilcisi Bora Yiğit ise turnuvaya desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'a teşekkür etti. Güzel bir turnuva gerçekleştirdiklerini ifade eden Voleybol Sevenler ve Hakemler Derneği Başkanı Ramazan Akpınar da, "Hevesliyiz, istekliyiz, devamını istiyoruz" diyerek turnuvanın geleneksel hale gelecek olmasından mutluluk duyduklarını söyledi. Yapılan bu konuşmaların ardından dereceye giren takımlara ödülleri verildi.
Törene, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Rektör Vekili Prof. Dr. Alpagan Mustafa Yıldırım, Kültür ve Turizm Müdür Vekili Özge Demirayak, Belediye Meclis Üyesi M. Yaşar Öndünç, Yüntaş Genel Müdürü Mehmet Sarlık, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Emel Sarlık, Temizlik İşleri Müdürü Abdullah Karadana, İtfaiye Müdürü Murat Gürsan, Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Kasabalı ve çok sayıda sporsever katıldı.
 Dereceye giren takımlar şöyle:
 Kızlar Takımı
1.     Beyza Akçinoğlu- Seda Oysal
2.     Özlem Taşkın- Ayşin Özarslan
3.     Nur Atılgan-Derya Binay
Erkekler Takımı
1.     Musa Gündoğan- Abdurrahman Özdeş
2.     Bora Yiğit- Ramazan Akpınar
3.     Nurettin Başoğul- Osman Öz
 
 
Editör: Haber Merkezi