BELEDİYESPOR’DA TEK HEDEF; BAŞARI
Yeni sezonda 2’inci Lig’de mücadele edecek olan Afyonkarahisar Belediyespor voleybol takımının antrenörü Tamer Çamlıbel, hedeflerinin başarı olduğunu söyledi.
İlimizi 2014-15 sezonunda Türkiye Voleybol 2’inci Liginde temsil edecek olan Afyonkarahisar Belediyespor da antrenör Tamer Çamlıbel, yeni sezonda başarılı olmak istediklerini söyledi.
İLİMİZİ EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDECEĞİZ
Açıklamalarına devam eden Çamlıbel; “ Sezon öncesinde diğer rakiplerimiz gibi bizlerde transfer çalışmalarımıza başladık ve gücümüze güç katabilecek derecede olan oyuncuları kattık. Yönetimimiz ve Belediye Başkanımızın da desteği ile transfer çalışmalarımız devam edecek” dedi. Belediyespor’un yeni kurulmasına karşın başarı arenasında kendisini kanıtladığını ifade eden tecrübeli antrenör, Afyonkarahisar’ı en iyi şekilde temsil edeceklerini dile getirdi.
YENİ SEZONDA DA SALON DOLACAKTIR
Afyonkarahisar halkının basketbol’un yanında voleybol’a da ilgi duyduğunu kaydeden Çamlıbel; “ Afyonkarahisar halkı futbol’un dışında basketbol ve voleybol’a da ilgi duyuyor. Geçtiğimiz sezon da da olduğu gibi yeni sezonda da özellikle kendi evimizde oynayacağımız karşılaşmalarda salon hınca hınç dolacaktır” ifadelerine yer verdi.
 
 
 
Editör: Haber Merkezi