BASKETBOL TAKIMI FARKLI KAZANDI
Türkiye Basketbol 3. Ligi'nde Afyon’u temsil eden Belediyespor Basketbol Takımımız, dördüncü hafta karşılaşmasında kendi sahasında konuk ettiği ASE Anadolu Basket Kulübü'nü 82-55 mağlup etti.
 Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi 10 Grupta, ilk üçe girerek 3. Lig'e yükselen Belediyespor Basketbol Takımımız, ligdeki dördüncü maçında kendi sahasında ASE Anadolu Basket Kulübü'nü konuk etti. Rakibi karşısında oyuna oldukça iyi başlayan ekibimiz, ilk periyodu 25-13 önde tamamladı. İkinci periyotta Anadolu Basket'in oyuna denge getirme çabası çok fazla sonuç vermedi ve ekibimiz bu periyottu da 40-32 önde kapattı. 
Üçüncü periyotta rakibinin direnci kıran takımımız periyot sonunda, 63-39 skorla farkı 24 sayıya kadar çıkardı. Rakibi ile arasındaki farkı açmış olmanın verdiği avantajla son periyota rahat giren temsilcimiz, etkili oyununu maç sonuna kadar sürdürerek sahadan 82-55 galip ayrıldı.
Karşılaşmayı, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Belediye Meclisi Üyesi Mustafa Albay, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeki Kuş, ASKF Başkanı Orhan Küçüksağrıcı, Belediyespor Kulüp Başkanı Abdullah Aydoğan, kulüp yöneticileri ve çok sayıda taraftar izledi. Başkan Çoban maç sonrası sporcuları tek tek tebrik etti.
Editör: Haber Merkezi