AFJET Afyonspor'da sezon hazırlıkları sürüyor
 
SPOR Toto 3'üncü Lig ekiplerinden AFJET Afyonspor, yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor.
 
Yeni sezonda Spor Toto 3'üncü Lig 3'üncü Grup'ta mücadele edecek olan AFJET Afyonspor sezon hazırlıklarına Atatürk Stadyumu'nda devam ediyor. Top kontrolü çalışan Jetler, kuvvet antrenmanlarına ağırlık veriyor. Teknik Direktör Cüneyt Tiryaki ve yardımcı antrenörler yönetiminde çalışan Jetler ısınma koşusunun ardından kondisyona yönelik kuvvet antrenmanı gerçekleştirdi. Sabah ve akşam antrenmanlarının sonunda çift kale maç yapıldı.
 
HEDEF 3'TE 3 YAPARAK BAŞLAMAK
 
İyi bir takım kurduklarını ve hedefin lige iyi başlayıp kopmadan ve arayı açarak lig sonunda şampiyon olmak istediklerini belirten Sportif Direktörü Cevat Macit, yeni sezon fikstüründe ilk 3 hafta istedikleri rakiplerle eşleştiklerini söyledi. Bunlardan 2'sinin deplasman maçları olduğunu anlatan Cevat Macit, "Hedefimiz 3'de 3 yapmak. Daha sonra içerideki Sakarya maçımız, bu bizim ilk oynayacağımız zorlu final maçlarından biri. Bunu içeride oynamamız da büyük avantaj. Sakarya'yı burada yendikten sonra bizim o havayla Diyarbekir maçına kadar kolay kolay kayıp vereceğimizi sanmıyorum" dedi.
 
AYKUT ULUÇ'LA 2 YILLIK ANLAŞMA
 
AFJET Afyonspor birçok ekibin peşinde olduğu Aykut Uluç ile 2 yıllık anlaşma sağladı. Cevat Macit, "Kadromuza katma başarısı gösterdiğimiz kanat ve forvet oyucusu Aykut Uluç birçok kulübün renklerine bağlamak istediği bir oyuncuydu. Bunların başında grubumuzda bulanan Sakarya ve Diyarbakır temsilcileriydi" diye konuştu.
 
Editör: Haber Merkezi