3x3 Türkiye Turu Afyonkarahisar Etabı Sona Erdi

Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından düzenlenen 3x3 Türkiye Turu Afyonkarahisar etabı oynanan final maçlarıyla sona erdi.
 
İki gün süren etkinliğe toplam 60 takım katılırken, 250’ye yakın sporcu mücadele etti. Birbirinden çekişmeli maçlara sahne olan organizasyonun sponsorluğunu Park Afyon AVM yaptı.
 
Son gün oynanan final müsabakaları sonrasında dereceye giren takımlara çeşitli ödüller verildi. Ayrıca Büyük Erkekler kategorisinde oynanan final maçında İstanbul takımını 20-16 yenen Team KD takımı şampiyon olarak, Türkiye Finaline katılmaya hak kazandı.
 
Maçlar sonrasında yapılan ödül töreninde Büyük Erkekler kategorisinde üçüncü olan Suprise takımına madalyalarını Park Afyon Operasyon Müdür Yardımcısı Ahmet Duran ve Yönetim Asistanı Dilara Yenikale verdi.
 
İkinci olan İstanbulls takımına ise madalyalarını Afyonkarahisar Basketbol İl Temsilcisi Feyzullah Demirkale verdi.
 
Şampiyon olan Team KD takımı sporcuları madalyalarını ve kupasını Türkiye Basketbol Federasyonu Sportif Faaliyetler Yetkilisi Serdar Çelik’in elinden aldı. Ayrıca dereceye giren takımlara sponsorlardan çeşitli hediye çekleri verildi.
 
Öte yandan Genç Erkekler kategorisinde birinci olan Kireçburnu Çocukları, ikinci olan Hayvan Herifler, üçüncü olan Takım Takvalat ise madalyalarını ve kupalarını Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Kamil Kıcıroğlu verdi.
 
Büyük Kadınlar kategorisinde birinci olan Siri, ikinci olan Ünsüzler ve üçüncülüğü elde eden Pars takımlarına ise madalyalarını Afyonkarahisar Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Yunus Tortop’un elinden aldılar.


 
Editör: Haber Merkezi