SİZİN KÖYDE NE DENİR?..
Bir köyde ateşli bir hasta vardır, kasabaya doktora getirir hastayı köylüler.
Doktor hastayı muayene eder..
Fitil verir ve köye döndükleri gibi hastaya fitili anüsten vermelerini söyler köylülere.
Köylüler tabi ‘Tamam doktor bey’ deyip köye giderler.
Köydeki herkese sorarlar, en bilgelere bile, ama kimse anüs ne demektir bilemez.
Bu nedenle bir türlü ilacı da veremezler hastaya. Hastanın durumu da gitgide kötüleşmektedir.
Bunun üzerine köylü, doktora telefon etmeye karar verir ama kimse buna yanaşmaz.
Neyse durumun vahameti üzerine muhtar aramayı kabul eder. Bütün köylü toplanır santrale, muhtar arar, ‘Biz ne yapacağımızı bilemedik doktor bey’ falan der. Karşıdan doktor bir şeyler söyler. Muhtar döner arkasına: ‘Makattan verin dedi doktor’ der. Yine tüm köye sorarlar, komşu köylere birilerini yollayıp sordururlar falan ama makat ne bilen yoktur yine.
Hasta ise gitti gidecek, ateşler içinde kıvranıyor. İhtiyar meclisi toplanır. Son çare, doktorun bir kez daha aranmasına karar verilir. Yine kimse aramak istemez doktoru. Nihayetinde yine biri kandırılır, telefonun başına geçer, ama bir yandan söylenmektedir: ‘Çok kızacak doktor,çok!‘ diye.
Sonunda telefonu açar, durumu anlatır, doktor bir şeyler söyler yine. Telefondaki köylü, yüzü allak bullak, arkasını döner:
‘Ben çok kızacak demiştim size; g*tüne sokun dedi’.
*******
Bi tarihte çok tanınmış bir yazar, yazılarında “g*t” kelimesini açık açık kullandığı için mahkemeye verilmişti. Yazar mahkemedeki savunmasında, yukarıdaki hikayeyi anlattıktan sonra “Ne diyeyim hakim bey, bizim köyde g*te, g*t derler” diye bitirmiş ve mahkeme yazarın beraatına karar vermişti..
Sadede geliyorum:
Fetö’nün ilk darbe girişimi 17/25 Aralık’tan sonra örgütten ayrılmayan vatan haini, şerefsiz, onursuz kişiler, Fetö’cü oldukları kanıtlandığı halde; Fetö’cü olduklarının ortaya çıkmasında devletine yardımcı olan vatanseverlere hakaret edenlere sizin köyde ne dedir?
Kibarca; anüs, makat denilse, anlamayacaklar..
Ne demiş yazar? “g*te, göt denir!”
Kripto Fetö’cülerin ortaya çıkmasında yardımcı olanlara hakaret edenler; “Canınızı vermeye hazır olduğunuz hain Fetö’yü, g*tünüze sokun.”
Konuştukça batıyorsunuz..
Susun, adaletin tecelli etmesini bekleyin..