SANDIKLI’DAKİ SEÇİM…

Sandıklı Köylere Hizmet Götürme Birliği’nin encümen seçimi dün yapıldı..
Birlik encümeni 5 üyeden oluşuyor. Kaymakam tabi üye, iki İGM üyesi ve iki köy muhtarı encümene seçiliyor.
Seçime köy muhtarları katlıyor ve oy kullanıyor.
Seçimden 3 gün önce köy muhtarlarına toplantının gündemi tebliğ ediliyor..
İddiaya göre; muhtarlara tebligat yapılmamış, İGM adayları Cuma günü telefonla toplantıyı duyurmuş ve katılımları sağlanmış!...
Seçim sonucuna gelince…
Site admini sürpriz yazmış ama, bence hiç sürpriz değil…
Birçok kez, Sandıklı Ak Parti İGM üyeleri arasındaki çatlağı gündeme getirmiş ve Sandıklı menfaati için birlikte hareket etmeleri gerektiğini ısrarla vurgulamıştım…
Kerameti kendinden menkul İGM üyesi Mehmet Öztopbaş, Mevlüt Özaydın ile birlikte, köylere büyük hizmetler götürmüş, köyleri ihya etmişler gibi sosyal medyada sık sık boy gösterip reklamlarını yaptılar!..
Hizmet yaptılarsa, seçimde aldıkları ağır yenilgi ne?
Ak Parti iktidarda, Sandıklı belediyesi Ak Parti’de, Bakan Eroğlu köylere sulama, gölet baraj her türlü hizmeti götürüyor, buna rağmen seçimde sizin aldığınız ağır yenilgi ne?
Size destek verenlere dirsek çevirirseniz, beraber yola çıktıklarınızı ekmeye, partiyi bugünden kendi kafanıza göre dizayn etmeye, koltukları bugünden paylaşmaya kalkarsanız, seçimde alınan ağır yenilgi normaldir…
İddiaya göre: Mehmet Utsal, seçilmesin diye Mevlüt Özaydın ve MHP’li İsmail Özaslan’a oy verilmesi için çalışmalar yapıldığı, bunun da, ters teptiği söyleniyor. Eğer bu iddia doğruysa, yazıklar olsun!..
Öte yandan; Ziraat Odası Başkanı Süleyman Yıldız’ın muhtarlara İsmail Özaslan’a oy verilmesi için telefon açtığı ve sonucunda büyük farkın ortaya çıktığı, karşı iddia olarak ortaya atılıyor.. Ki; eğer bu iddia doğruysa helal olsun, Yıldız’a.. Demek ki köylerde Ak Parti’li encümen üyelerinin ağırlığı yok, Ak Parti ilçe yönetim kurulu üyesi Süleyman Yıldız’ın ağırlığı ortaya çıkmış oluyor..
Ziraat Odası seçimlerini hatırlayın…
Mehmet Öztopbaş, FETÖ örgütüne ait Sürat Kargo’nun Genel Müdürü olan şahsın kardeşi Beytullah Acar’ı yanına alıp, köy köy dolaşıp Süleyman Yıldız’a karşı aday Beytullah Acar için oy istemedi mi?
O seçimde de kaybetti…
Teee ilçe başkanlığı seçiminde olduğu gibi..
Ve dünkü ağır yenilgi gibi..
Ak Parti’nin birliğe bütünlüğe en fazla ihtiyacı olan bu dönemde, şahsi menfaatler uğruna Öztopbaş ile birlikte birkaç kişinin partide bölünmeye neden oldukları söyleniyor.. Ateş olmayan yerden duman çıkmaz..
Ancak, kafalarına göre hareket etmelerine kesinlikle izin vermezler…
Bize şimdilik hatırlatmak düşer…
Anlatabildim mi, muhterem Öztopbaş Efendi?