Yıldız, Milletvekili Özkaya’ya teşekkür etti

                Afyonkarahisar Milletvekili Ali ÖZKAYA’nın basında yer alan  “ Sandıklı Çiftçisine Müjde “ adlı haberinden sonra Sandıklı Ziraat Odası Başkanı Süleyman YILDIZ  bir açıklama yaptı.
                Yıldız; ülkemiz de Sandıklı’nın patates üretiminde önemli bir yerde olduğunu ve özellikle patates üretiminde depolamanın fiyat dalgalanmaları, kalite gibi unsurlar açısından önemli olduğunu belirten yıldız; İlçemiz çiftçilerinin depolama imkanının az olduğunu Akin köyümüzde bir şirket tarafından yapılan deponun çiftçiye değil de ticaretini yapan tüccar’a hizmet etmekte olduğunu ancak yapılacak olan depoların sadece çiftçimize yönelik olursa daha anlamlı olacağını belirtti.
                Birkaç yıl önce ilçemizde doğal depo olabilecek bölgelerde devletin yetkileriyle Karacaören, Karkın, Bekteş, Dutağaç ve Akin köylerinde doğal depolamaya uygun alanlarda çalışma yapıldı. İlçemiz çiftçisi için elzem olan patates depolarının yapılacağını açıklayan Sayın Vekilimiz Ali ÖZKAYA’ yı tarım sektörünün bir sorununu daha çözüme kavuşturmasından dolayı teşekkür eder ve şükranlarımı sunar çiftçilerimize hayırlı olsun. Dedi 
 
Editör: Haber Merkezi