YENİ CEZAEVİ MÜDÜRÜNDEN BAŞKAN ÇÖL'E ZİYARET

Sandıklı A3 tipi kapalı ceza infaz kurumu müdürlüğüne yeni atanan Bayram Nayırsoy Belediye Başkanımız Mustafa Çöl'ü makamında ziyaret etti.
Sandıklı İlçesindeki kamu kurum ve kuruluşlar ile yakın ilişkiler içinde olmak ve Sandıklı İlçesini daha yakından tanımak için bu ziyaretleri yaptığını dile getiren yeni Ceza infaz kurumu müdürümüz Bayram Nayırsoy, Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl ile tanışmaktan ziyadesi ile memnun olduğunu ifade etti.
Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl bu ziyaret sebebi ile Bayram Nayırsoy ve beraberindekilere görevlerinde başarılar dileyerek teşekkür etti. Başkan Çöl, her türlü konuda Sandıklı Belediyesi olarak destekçileri olacaklarını, bütün kamu kurum ve kuruluşlarıyla olduğu gibi Sandıklı ceza infaz kurumuyla da dayanışma ve organize içerisinde çalışacaklarını belirtti. Sandıklımıza yeni yapılacak ve teknolojik sera üzerinden faaliyet gösterecek olan "Açık Cezaevi" konusunda da karşılıklı fikir alış verişinin yapıldığı ziyaret, Belediye Başkanlığı makam odasında çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.
 
 
Editör: Haber Merkezi