“VATAN HAİNİNİ HEMŞERİLİKTEN REDDEDİYORUZ”

Sandıklı Belediye Meclisi, Belediye Başkanı Mustafa Çöl Başkanlığında toplanarak aşağıdaki tarihi karara imza atmışlardır.
 
Sandıklı Belediye Meclisinin kararında; “Cumhuriyetin kazanıldığı topraklar olan güzel memleketimizin, Sandıklımızın maalesef ekmeğini yiyip, kimliğini taşıyan FETÖ terör örgütünün en önemli üst düzey yöneticisi olan Şerif Ali TEKALAN isimli şahıs yaptığı hainliği ile Devletimiz ve Milletimizin bekasına kastederek Sandıklımızı ve tüm Sandıklı Halkını mahcup duruma düşürmüştür.
 
Bu alçak daha önce bilindiği gibi Fatih Üniversitesinde rektörlük yapmış, şimdi ise Amerika Texas Nort American Üniversitesinde rektör olarak görev yapmaktadır. FETÖ terör örgütü yapılanmasında yeni FETÖ terör örgütü başkanlığı adayları arasında ilk 5 kişiden birisi olarak gösterilen Şerif Ali TEKALAN’ın, kendi köyü olan Ürküt’ten yakın zamanda Kayserideki hain saldırıda Gazilik ünvanı alan, Kayahan ULUHAN’dan vatan ve millet sevgisi öğrenmesi gerektiğini düşünüyoruz.
 
Amerikaya sığınmış vatan haini olan Şerif Ali TEKALAN isimli şahsı hemşehri olarak tanımamız mümkün değildir. Sandıklı Belediye Meclisi olarak vatan haini şahsı oy birliğiyle hemşerilikten REDDEDİYORUZ.” ifadelerine yer verildi.

 
Editör: Haber Merkezi