Vali Yıldırım Sandıklı ve Hocalar Kaymakamlarını Ziyaret Etti

Valimiz Aziz Yıldırım, geçtiğimiz aylarda çıkan Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar kararnamesiyle İlimizdeki görevlerine başlayan Sandıklı Kaymakamı Köksal Şakalar ve Hocalar Kaymakamı Aziz Gölbaşı’ya hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundu.
 
Valimiz Aziz Yuıldırım’ın ziyaretleri sırasında İl Jandarma Komutanı J. Albay Orhan Sırma ve İl Emniyet Müdürü Fahrettin Şen’de hazır bulundular.
Programları dâhilinde ilk olarak Sandıklı Kaymakamı Köksal Şakalar’a ziyarette bulanan Valimiz Aziz Yıldırım ilçe Protokolü tarafından Kaymakamlık binası önünde karşılandı.
 
Daha sonra Kaymakam Şakalar’ın makamına geçen Valimiz Aziz Yıldırım ziyaret sırasında karşılıklı bilgi alışverişinde bulundu. Ziyarette Valimiz Aziz Yıldırım'a bilgiler veren Kaymakam Köksal Şakalar ilçenin eğitim, sağlık, spor, ulaşım ve termal konuları hakkında bilgiler verdi.  
             
Sandıklı ilçemizin diğer ilçelere nazaran jeotermal kaynaklarından dolayı ayrı bir öneminin olduğunu ve bu doğal kaynağın en iyi şekilde kullanılması için gerekli çaba ve girişimlerde bulunulması talimatını veren Valimiz Aziz Yıldırım, Sandıklı Kaymakamı Şakalar’a yaptığı hayırlı olsun ziyaretinin ardından Hocalar ilçesine geçti.    
                  
Hocalar Kaymakamlığı önünde Kaymakam Aziz Gölbaşı tarafından karşılanan Valimiz Aziz Yıldırım Kaymakamın makamına geçerek yeni görev yerinin kendisi ve ilçe halkı için hayırlı olması temennisinde bulundu.
 
Ziyaret sırasında ilimizin ilçeleriyle birlikte uyumlu bir ortamın bulunduğunu belirten Valimiz Aziz Yıldırım, en iyi şekilde vatandaşlarına hizmet vermek adına mevcut durumu korumak ve hatta daha da geliştirmek için ilimizdeki görevine yeni başlayan tüm Kaymakamlara görevlerinde başarılar diledi.
                
Hocalar Kaymakamı Aziz Gölbaşı ile ülkenin genel durumu hakkında karşılıklı bilgi alışverişinde bulunan Valimiz Aziz Yıldırım, hayırlı olsun ziyaretlerini tamamlamış oldu.
 
Editör: Haber Merkezi