ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE BURS MÜJDESİ

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa ÇÖL'ün talimatıyla 2015/2016 Eğitim ve Öğretim döneminde 9 Ay süre ile üniversite öğrencilerine burs verilecek.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Başkan Mustafa ÇÖL;"Eğitim ve Öğretim camiasından gelen bir eğitimci olarak Eğitim ve Öğretimin gücünü şimdiye kadar katıldığım her platformda belirttim. İnsana yapılan yatırım geleceğe yapılan yatırımdır ve asla boşa gitmez, bilgili ve eğitimli insanlar yetiştirmek ülkenin en ihtiyacı olan unsurları arasındadır. Bu sebeplerden dolayı Üniversite'de okuyan kardeşlerimizi ödüllendirmek ve desteklemek adına Sandıklı Belediyesi olarak öğrencilerimize Burs vereceğiz. Bu hizmetin önünü açarak ilerleyen yıllarda kalıcı fonu olan ve kendi kendini idare edebilen bir burs altyapısının temellerini de atmak istiyoruz. 2015/2016 Eğitim ve Öğretim yılı ile başlayacak olan Bursumuz Eylül 2015- Haziran 2016 ayları arasında olacak. Bütün Öğrenci kardeşlerimize hayırlı olsun." dedi.

Sandıklı Belediyesi tarafından verilecek olan burs için gerekli açıklamalar ve başvuru evrakları ilerleyen günlerde Sandıklı Belediyesi(www.sandikli.bel.tr)internet sitesinde duyurulacaktır.

Editör: Haber Merkezi