TOPTAŞ BAYRAMLAŞMA TÖRENLERİNDE İHSANOĞLUNA DESTEK İSTEDİ
CHP Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş Sandıklı, Hocalar, Şuhut ilçeleri bayramlaşma törenlerinin ardından Bayramın 3.günü Çobanlar, Bayat, Emirdağ ve Bolvadin İlçelerinde halkla bayramlaşıp Cumhurbaşkanı adayı Prof.DrEkmelddinİhsanoğlu’na destek istedi.
EMİRDAĞ’INDA TOPTAŞ VE YILMAZ ESNAFLA BAYRAMLAŞTI
Emirdağ meydanında CHP Milletvekili Ahmet Toptaş,MHP Milletvekili Ahmet Toptaş ortak bayramlaşma töreni düzenledi.
Halkla bayramlaşan Milletvekilleri Cumhurbaşkanı Adayı Ekmeleddinİhsanoğlu’na destek istediler.
Bayramlaşma törenine Milletvekillerinin yanında İlçe Başkanları ve Belediye Başkanı Serdar Kargın’da katıldı.
BOVADİNDE İLÇE BAŞKANLARI İLE BERABER ÇALIŞILDI
CHP Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş Kemerkaya,ÖzburunBeledesi bayramlaşması sonrası Bolvadin Merkezde bulunan Çınaraltı Parkında halkla bayramlaştı.Bayramlaşma töreninde Bolvadin’den Cumhurbaşkanı adayımız Sayın İhsanoğlu’na büyük destek var.Partilerimizin İlçe Başkanları tüm TürkiyeYe örnek olacak bir çalışma yapıyorlar. Programlarını ortak yapıp birlik ve beraberlik örneği gösteriyorlar.Sayın İhsanoğlu’nun ilk turda seçilmesini hedefliyoruz. Başbakan Tayyip Erdoğan her geçen gün kan kaybediyor. Halkımız bu seçimlerde Parlamenter sistemin ve Cumhuriyetin kazanımlarını koruyacak ve her kesimin takdirini toplamış Sayın İhsanoğlu’na sahip çıkıyor.”dedi.
Bayramlaşma törenine Gazeteci Ertuğrul Sevim,İş adamı Ahmet Akçay,MHP İlçe Başkanı Muhammed Mısırlıoğlu,CHP İlçe Başkanı Ömer Çengel,BBP İlçe Başkanı Abdülkadir Elbirgin ve Bolvadin Muhtarlar Derneği Başkanı İbrahim Uzuner katıldı.
ÇOBANLAR’DAN YÜZDE 60 BEKLİYORUM.
CHP Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş Çobanlar İlçesinde halkla bayramlaştı.İlçe binasında yaptığı Bayramlaşmada Çobanlar ilçemizden 10 Ağustos günü yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçiminde Adayımız Ekmeleddinİhsanoğlu’na yüzde 60 oy bekliyorum.”dedi.
 
 
Editör: Haber Merkezi