ŞİMDİ HALEP'E YARDIM ZAMANI

Bakanlar kurulu kararı ile kamu yararı kararı verilen Hayrat İnsanı Yardım Derneği ve Sandıklı Belediyesi aracılığı ile Sandıklı'dan Halep'e gönderilmek için barınma, gıda, giyim, yakacak, tıbbi malzeme ve yardım malzemeleri toplanması için protokol imzalandı.
İmzalanan protokol sonrasında bir açıklama yapan Sandıklı Belediye Başkanımız Mustafa Çöl; "Suriye'deki iç savaş sebebiyle Halep kentinde açlık çeken ve yardıma ihtiyacı olan sivil vatandaşlar için Sandıklı halkı olarak bizlerde taşın altına elimizi sokmamız gerektiğini düşünüyorum. "Halep'te İnsanlık Ölmesin" diye adlandırdığımız yardım kampanyasına gönlü bol Sandıklı'lı vatandaşlarımız ve Hayrat İnsani Yardım Derneği ile beraber yardım ederek, gönül bağımız olan Halep'li kardeşlerimizin bir nebzede olsa acılarını dindirebileceğimizi umut ediyorum.
16-25Aralık tarihleri arasında Sandıklı Belediye Meydanında ve Sandıklı Kültür Park'ta yapacağınız yardımlarımızı toplayacağız. İnşallah Sandıklı Belediyesi ve Hayrat İnsani Yardım Derneği olarak yapacak olduğumuz bu yardımlar ile kardeşlerimize sesimizi duyurabiliriz. Allah şimdiden yapmış ve yapacak olduğunuz yardımları kabul etsin. Halep'te yaşanan bu insanlık dramı sona ersin.
 
 
Editör: Haber Merkezi