ŞEHİT VE GAZİLER DERNEĞİNDEN ELİBOL'A ZİYARET
Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, önceki dönem Sandıklı Belediye Başkanı İsmail Elibol'u işyerinde ziyaret etti.
Şube Başkanı Malul Gazi P.Uzm.Çvş. İsmail Kumartaşlı gerçekleştirdiği ziyarette, "önceki dönem Belediye Başkanı olan İsmail Elibol'un yaptığı 8 çocuk parkına ilçe şehitlerinin ismini verdiğini, şehit ve gazi çocuklarına eğitim yardımı yaptığını ve her zaman harp malulü gazi, şehit, dul ve yetimlere destek olduğunu takından takip ettim. Herkes Elibol kadar bizlere duyarlı olsa şehit ve gazilerimizin ailelerinin sorunları ortadan kalkar. Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği adına İsmail Elibol'a her zaman çok teşekkür ediyor, yolunun açık olmasını temenni ediyoruz" diyerek konuştu.
 İsmail Elibol, “Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı'nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, şehit ve gazilerimiz için ne yapsak azdır. Onlar vatanımızın bölünmez bütünlüğü için gözlerini kırpmadan canlarını feda eden şehitlerimizin aileleri bizlere kutsal bir emanettir. Yine canları pahasına mücadele eden gazilerimiz ise hiçbir zaman unutmayacağımız kardeşlerimizdir. Şuan aziz şehitlerimizin kemiklerini sızlatmaya çalışanlar olsa da Yüce Türk Milleti her şeyin farkındadır. Diyarbakır'ın Lice ilçesine dikilen pkklı teröristin heykelini nefretle kınadığını söyledi. O pkklı heykelin oraya dikilmesine göz yuman Komutan, Vali, Emniyet Müdürü'nün hemen istifa etmeleri gerektiğini söyleyerek, kimse kendine bu olaylardan puan çıkarmayacağı gibi heykelin yıkımını da milletimiz gerçekleştirmiştir" dedi.
Editör: Haber Merkezi