Saylık: “112 Acil İstasyon Binasında Sona Yaklaşıldı”

Ak Parti Sandıklı İlçe Başkanı Ahmet Mahmut Saylık: “İlçemiz Öğretmen Evi Arkasına inşa edilen 112 istasyon binasında sona yaklaşıldı.”dedi.
Geçtiğimiz aylarda yapımına başlanan ilçemiz Öğretmen Evi Binası arkasında bulunan 112 İstasyonu için yapılan bin atmış metrekare kullanım alanına sahip iki katlı 112 istasyon binasının yapımında sona yaklaşıldı. Bina tamamlandığında 430  metrekarelik alanında Aile Sağlık Merkezi, 430 metrekare alanlık kısınma  Toplum Sağlığı Merkezi ve 200 metrekare kısmına da 112 acil servis istasyonu hizmet verecek. Ayrıca Hükümet konağı arkasına ve Akharım Beldesi yakınlarına da 112 istasyonu kurulacak.
Konu ile ilgili bilgi veren AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Mahmut Saylık: “Sürekli gelişen ve büyüyen ülkemiz ile birlikte güzel ilçemiz Sandıklı’da her geçen gün büyüyerek gelişmekte. İlçemiz büyüyerek gelişirken Hükümetimizin yapmış olduğu yatırımlar sayesinde her gün yeni binalar inşa edilerek ilçemiz halkına daha iyi hizmet sağlanmaya çalışılmaktadır. Bu 112 istasyon binamızda bu hizmetlerden birisidir. İlçemize bu binamızın hayırlı olmasını dilerim. Bu binanın yapımında  önemli katkısı olan Orman ve Şu İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Milletvekillerimiz Ali Özkaya, Hatice Özkal’a ve emeği geçen yetkililere teşekkür ederim” dedi
 
Editör: Haber Merkezi