Sanjet personeli Bolcal’a teşekkür etti
Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan A. Dr. Hakan Bolcal ve Parti Heyeti; Sanjet Yönetim Kurulu Üyesi ve Sandıklı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Özer, Sanjet A.Ş. müdürü Hamdi Ulupınar ve Sanjet personelini ziyaret etti.
Konuşmalarına; Sanjet’in Sandıklı için ne kadar önemli  olduğunu, son 5 yılda çok hızlı bir büyüme olduğuna dikkat çeken Bolcal. Sistemin daha profesyonel bir şekilde rantable çalışmasın için çaba sarfedeceğini, reenjeksiyon sistemini geliştirebileceğini anlattı.
Bolcal "Sizin yaptığınız başarılı işlerden dolayı, gece gündüz demeden aksatmadan çalışma gerçekleştirdiğiniz için bir kez daha teşekkür ediyorum." dedi.
 Sanjet A.Ş. Müdürü Hamdi Ulupınar “ Ben bütün arkadaşlarım adına sizden bir ricamız, isteğimiz olacak. Onu iletmek istiyorum. Dün akşamki canlı yayın programınıda seyrettik hepimiz. Orada maaşlarla ilgili bir söylemde bulundunuz. Bundan sonra maaşlarla ilgili herhangi bir sıkıntı olmayacağı, herhangi bir problem olmayacağını söylediniz. Bizim en öncelikli sorunumuz maaş konusu, siz de biliyorsunuz, sizde maaşla geçiminizi sağlamaktasınız. Dünkü televizyon programındaki söylemiş olduğunuz sözü önümüzdeki günlerde de hassasiyetinizi devam ettireceğinize inanıyoruz. O yüzden size teşekkür ediyoruz. “ dedi ve Hakan Bolcal’a çiçek takdim etti.
Bugün basına servis edilen bir belge geldi elime, siz burada bir toplantı falan yaptınız mı arkadaşlar dünkü televizyon programıyla ilgili sorusuna; "Sanjet çalışanları ve Müdürü Hamdi bey, toplantı ve konuşma yapılmadığı bilgisini verdiler. Böyle bir haberden bile haberdar olmadıklarını söylediler."
Hep birlikte hatıra fotoğrafı çektiren heyet memnuniyetle Sanjet A.Ş. yönetim binasından ayrıldılar.


Editör: Haber Merkezi