SANJET A.Ş ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYOR

Sandıklı Belediye Başkanımız Sayın Mustafa ÇÖL’ ün talimatları doğrultusunda, Yeni Belediye İş Merkezinin önünden istasyon caddesine doğru olan güzergâhta bulunan cam elyaf borular, basınca ve ısı kaybını en aza indiren yeni çelik yalıtım borular ile değiştiriliyor.
San jet kurulduğundan bu güne kadar ilk defa değiştirilecek olan boruların kullanım süreleri dolmuş ve işlevini yerine getiremez duruma gelmişti. Yaklaşık 1700-1800 metre döşenecek olan çelik yalıtım borular, kışın oluşan ısı kaybı ve su sızdırma riskini de tamamen yok edecek. Ayrıca bu bölgeye verilecek olan yeni abonelerin de sisteme yük olmasının önüne geçilerek sorunsuz bir kış dönemi geçirmek için çalışmalar aralıksız olarak devam etmektedir.
BAŞKAN MUSTAFA ÇÖL “HER ŞEY SANDIKLIMIZ İÇİN”
Konu ile ilgili bir açıklama yapan Başkan Mustafa ÇÖL; “San jet A.Ş bizimle beraber sürekli olarak kendini yenileyen, çalışan ve tarihinde ilk defa 2 Milyon lira (Trilyon) kâr eden bir şirket haline geldi. Hizmetlerimizin kaliteli bir şekilde vatandaşlarımıza ulaşması için sistemimizde bulunan ve sürekli olarak sıkıntı yaşadığımız boruları yeni çelik yalıtım borular ile değiştirerek ısı ve basınç kaybının önüne geçmiş olacağız. Seneye kış dönemi için çalışmalarımız artarak devam edecektir. Her şey Sandıklı halkımız için.” dedi.
Bu bölgede bulunan esnaflarımız yapılan çalışmalar için Başkan Mustafa ÇÖL’ e teşekkürlerini ileterek. “San jet ısıtma sezonu başladığı zaman evlerimizde ve dükkânlarımızda ısı kaybı meydana geliyordu. Bu durumu Başkan Mustafa ÇÖL’ e ilettik, kendisi ısıtma sezonu biter bitmez bu konuyu çözeceğinin sözünü bizlere vermişti. Şimdi bu sorunumuz ortadan tamamen kalktı. Kendisinden Allah razı olsun.” diyerek görüş belirttiler.
 
Editör: Haber Merkezi