SANİMDER'DEN, ESKİ BAŞKAN ELİBOL’A VEFA ZİYARETİ

SANİMDER Yönetim Kurulu olarak; Burs ve yardımları ile yetim ve öksüz ögrencilerimize destek olan Sanimderimize yardım eden, Sandıklı ilcesi eski Belediye Başkanı İsmail ELİBOL işyerinde ziyaret edildi.

Ziyarette, ögrencilerimize burs ve yardımlarda bulunması, dernegimize ilgi ve destek vermesi dolayısıyla Sandıkli ilcesi eski Belediye Başkanı İsmail ELİBOL'A Teşekkür edildi.

Ayrıca, Umre ziyaretine giden ve gelen İsmail ELİBOLA umre ziyaretinin kabulü için duada bulunuldu.

Sanimder Başkanı AYYILDIZ Ziyarette ELİBOL'A; Sandıklı imam hatip lisesi mezunları Derneğinin faaliyetleri olan Hadis Tefsir dersleri, öğrencileri sabah namazında ve sanimder bilgi evinde kahvaltıda buluşturma, Cumartesi - Pazar günleri Sanimder Bilgi Evinde gerceklesen ögrencilere motivasyon Sohbet programları, burs, eğitim, elbise ve ayakkabı yardımları vb.. konularında bilgiler verdi.

Sayın ELİBOL gerçekleşen ziyaretten memnun olduğunu sanimder'in ögrencilerimiz icin yaptıgı faaliyetlerini takdir ettiĞini ve her zaman bu konuda desteklerini devam ettirecegini dile getirdi.

Ziyaret Sandıkli ilcesi eski Belediye Baskanı  İsmail ELİBOL'A Sanimder Baskanı Sayın Ramazan AYYILDIZ tarafından Kısa açıklamalı Kur'an-ı Kerim Meali hediye verilmesi ile sona erdi.

Editör: Haber Merkezi