Sandıklıspor’da sorunlar bitmek bilmiyor...
Sandıklıspor’da geçtiğimiz sezon Sandıklıspor Kulübü’nde Kaleci Antrenörü olarak görev yapan Bülent Yenidoğan; maaş, play off primi ve son maçtan kalan primini alamadığını iddia etti. Sandıklıspor yeni yönetimi ise eski alacaklar ile ilgili ödeme yapmayacağını, borçsuz devraldığını bildirdi.     
2013-2014 sezonu son döneminde Sandıklıspor kulübünde Kaleci Antrenörü olarak görev yapan Bülent Yenidoğan gazetemize yaptığı açıklamada; “Turgut hoca ile birlikte, inancını yitirmiş, ligin bitmesini bekleyen yönetici ve futbolcu gurubuna üstün gayretlerimiz ile play off a taşıdık.. Herkesin bildiği gibi penaltılar ile elendik… Maçların sona ermesiyle birlikte yöneticilerin hepsi bizimle oynamaya başladılar.. Nasıl olsa artık bizim ile işleri bitmişti. Sorun benim maaş, play off primi, son maçtan kalan maç primim idi.. Sadece 5.000 TL. Alacaklarımla ilgili olarak yetkilileri aradığımda ya telefona çıkmıyorlar ya da mesajlara cevap vermiyorlar.. Telefona bakanlar, paramı Elibol'un vereceğini söylüyor, Elibol'da kulübü bıraktığını, yeni yönetimin vereceğini söylüyordu. Yeni yönetim ise eski alacaklar ile ilgili ödeme yapmayacağını bildirmiş. Ben bunları hak edecek hiç bir şey yapmadım. Adam gibi işimi yaptım.. Bana federasyona şikayet et diyorlar. Ben çalıştığım hiç bir kulübü şikayet etmedim.. Hakkım olanı adam gibi istedim.. Gerek eski, gerekse yeni Sandıklıspor yöneticilerinin en kısa zamanda konu ile ilgilenmesini istiyorum” dedi.
                Konu ile ilgili olarak sporseverler ve vatandaşlar; “ Sandıklıspor’a emeği geçmiş kişilerin alacakları ile ilgili, kişiler değil, kurum sorumlu olmalıdır” diyerek bu tip problemlerin fazla büyümeden çözülmesini istediler.
Editör: Haber Merkezi