Sandıklıspor’da, 2’nci Selim Özer dönemi

Spor Toto 3. lig 3. gurupta mücadele eden Sandıklıspor teknik direktör Cafer Aydın ile yollarını ayırırken, geçen dönem takımı düşmekten kurtaran Selim Özer ile anlaştı.

Spor Toto 3. lig 3. gurupta 4 galibiyet, 3 berabedik ve 15 mağlubiyet ile ligde sonuncu sırada yer alan ve kötü günler geçiren Sandıklıspor, teknik direktör Cafer Aydın ile yollannı ayınrken, Selim Özer ile anlaştı. Geçtiğimiz sezon yine alt sıralarda düşme potasında olan Sandıklısporta ikinci yanda takımın başına geçen Selim Özer takımı ligden düşmekten kurtarmıştı. Sandıklıspor 2015- 2016 sezonu başında Selim Özer ile anlaşma sağlayamamıştı.

Selim Özer bu gün saat 13.30'da takım ile ilk antrenmanına çıkarak bu hafta oynanacak Çorum Belediyespor hazırlıldanna başladı. Pazar günü sahasında Çorum Belediyesporru ağırlayacak olan Sandıklıspor teknik ve taktik çalışmalannı sürdürürken cezalı ve sakat oyuncu bulunmadığı öğrenildi. Sandıklısporrun yeni teknik direktörü Selim Özer: "Gerçekten Sandıklıspor kötü bir durumda. Geçen senenin durumun daha kötüsünü maalesef bu sene yaşıyoruz. Bizde elimizden geldiği kadar arkadaşlanmıza katkı sağlamaya çalışacağız. Arkadaşlanmıza hocalık değil ağabeylik yapmaya geldik. Bütün biıikimlerimizi arkadaşlanmızın motivasyonunu sağlamak için elimizden geldiği kadar arkadaşlanmıza vereceğiz. Ama şu da bilinmeli ki elimizde sihirli değnek yok. Durumumuz çok iç açıcı bir yerde değil. Ama bir hedefimiz var. Hedefimiz 14 maçta 26 puan almak. Bunun için çalışmalar yapacağız. Bunun için arkadaşlanmızı motive edeceğiz. Elimizden gelen her şeyi yapacağız. Ama bu sadece bizler ile olmayacak. Taraftarlanmızı da yanımızda görmek istiyoruz. 12'inci adamı da arkamızda istiyoruz. Bir bütün olarak hepimiz taşın altına elini koyarak, biz taşın altına kafamızı koyduk. Ateşden gömleği giydik. Taraftanmızın da desteğini bekliyoruz. Önümüzde ki hafta Çorum maından üç puan ile çıkarsak başaracağımıza inanıyorum. Ben üç puan alacağımıza da inanıyorum. Arkadaşlanmda, yöneticilerimizde bunan inanmış durumdalar. Biz düştük demiyorlar biz çıkacağız diyorlar."Dedi. 

Editör: Haber Merkezi