Sandıklıspor lige 3 puan alarak başlamak istiyor

Spor Toto 3. Lig 3. gurupta mücadele edecek olan temsilcimiz Sandıklıspor deplasmanda karşılaşacağı Batman Petrol Spor yenerek lige galip başlamak istiyor.

Spor Toto 3. lig 3. gurupta mücadele eden Afyonkarahisar’ın profesyonel liglerde ki tek temsilcisi Sandıklıspor 23 Ağustos 2015 Pazar günü saat 16.30′da Batman 16 Mayıs Stadyumunda Batman Petrol Spor AŞ.’ye konuk olacak. Sandıklıspor yeni teknik direktörü Sebahattin Tekin ile çıkacağı ligin ilk maçını kazanarak yeni sezona da galip başlamak istiyor.

Günde tek antrenman ile hazırlıklarını Sandıklı Şehir stadında sürdüren Sandıklıspor önümüzde ki cumartesi günü Batmana gidecek. Sakat oyuncu bulunmayan Sandıklıspor kadrosunda moraller yerinde olduğu gözlemlendi.

Sandıklıspor’un yeni teknik direktörü Sebahattin Tekin: “Şuan bütün hazırlıklarımızı tamamlamış ve maça yüzde yüz hazır durumdayız. Allaha şükür bir sakat oyuncumuz yok. İlk maçımızı kazanmak istiyoruz. Kazanacağımıza da inanıyoruz. Batman Petrol Spor’u yenerek lige iyi bir başlangıç yapacağımızı düşünüyoruz. Ligin iyi takımlarındanız. Ligde iyişeyler yapacağımıza inanıyoruz.”dedi.

Haber: Ahmet Dağlı

Editör: Haber Merkezi