SANDIKLI’DAKİ BU ÖĞRETMEN KİM?

15 Temmuz günü yapılmaya çalışılan darbe girişiminden sonra ülke genelinde FETÖ örgütüne mensup veya sempatizanları gözaltına alınmaya başlandı.
Sandıklı ilçesinde de bu örgüte sempati duyan kişilerin olduğu biliniyor. Bu kişilerden bir tanesi de Sandıklı Fen Lisesi öğretmenlerinden Abdurrahman A. olduğu, sosyal medya sayfasında paylaştığı, terör örgütünü öven, devleti ve hükümeti yeren paylaşımlar yaptığı facebook sayfasında görüldüğü belirtildi. Bu öğretmen bu paylaşımları yaptığında facebook arkadaşı olan Okul Müdürü, müdür yardımcıları ve milli eğitim yetkililerinin görmesine rağmen neden korudukları akıllarda soru işareti bıraktığı ifade edildi.

Bu şahsın facebook sayfasında 7 Mart 2016 tarihli paylaşımında Cumhurbaşkanını, Öcalan ile eşdeğer tuttuğunu bu idareciler görmedi mi?
Abdurrahman A.  yine sayfasında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın damadının pkk ile ortakmış gibi gösterilen paylaşımını Sandıklı’daki hiçbir yetkili görmedi mi?
Yoksa bu idareci ve yetkililer FETÖ ye gönül bağlılıklarından dolayı mı sessiz kaldılar? Sorularını akla -getiriyor.

Facebook sayfasında Cumhurbaşkanına hakaret eden Başbakanı hedef alan bu şahsın Gülen Örgütünü savunan paylaşımları da, gözden kaçmadı.
Öte yandan; Abdurrahman A. nın 20 Temmuz 2016 akşamı Sandıklı merkezinde bulunan Seher Öğrenci Yurdundan belgeleri Akin köyüne kaçırdığı iddia edildi.



Editör: Haber Merkezi