SANDIKLI’DA YOLLAR HIZLA YENİLENİYOR

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa ÇÖL'ün talimatıyla İlçemizde değişik noktalarda yol yenileme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Yeni yapılan yollar ve  kaldırımlar ile beraber biterek araç ve yaya kullanımına açıldı.

Başkan Mustafa ÇÖL Dedelipınar Sokaktaki (Memur Evleri) çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.  Mahalle sakinleri Başkan Mustafa ÇÖL'ün incelemeleri sırasında yanına gelerek."Kış aylarında sokağımıza Sanjet verip ısınmamızı sağlayan, kışın çamur ve su deryasına dönen, yazın ise tozdan geçilmeyen yollarımızı yapan Başkan Mustafa ÇÖL'e teşekkürlerimizi sunuyoruz."dediler. 

Başkan Mustafa ÇÖL konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada;" Yaz aylarında Sandıklımızda bozuk, yenilenmesi gereken yollarımızı yaparak kış aylarına sorunsuz girmenin planlarını yapıyoruz. Sandıklımızın mahalle ve sokaklarımızda çoğu yerde taş ve asfaltlama çalışmalarımız hızla devam etmekte. Sandıklımızın yollarını yaparak Vatandaşlarımıza daha konforlu ve kaliteli yaşam alanları sunacağız." dedi.

Editör: Haber Merkezi