SANDIKLI’DA YILLARDIR KADERİNE TERK EDİLEN ŞEHİR HAMAMI YENİLENEREK AÇILDI

Sandıklı Belediyesi tarafından büyük bir tadilat sonucundan açılan İlçe Şehir Hamamı, Sandıklı halkımızın büyük beğenisini kazandı.

Vatandaşlarımız tarafından yoğun olarak kullanılmakta olan Şehir Hamamı Cuma, Cumartesi ve Pazar günü olmak üzere 3 günde toplam 1200 vatandaşımız, 01 Ocak-31 Ocak 2016 tarihleri arasında ise 7507 kişi Şehir Hamamımızdan faydalandı. Hafta sonları özellikle daha yoğun bir biçimde kullanılan Şehir Hamamında Kese ve Köpük hizmetide  vatandaşlarımızın hizmetine sunuldu. Sandıklı Belediyemiz tarafından yenilenmeye devam eden Şehir Hamamında, yeni arıtma sisteminin faaliyete geçmesi  ile vatandaşlarımızın daha temiz ve kaliteli hizmet almaları sağlanıyor.

Yıllardır atıl bir vaziyette bekleyen Şehir hamamı Sandıklıdaki vatandaşlarımıza kaliteli bir şekilde hizmet vermesi, Sandıklı Hüdai Kaplıcalarımıza gidemeyen vatandaşlarımız için büyük bir hizmet oldu.

Şehir Hamamını ziyaret eden Başkan Mustafa ÇÖL, burada bulunan vatandaşlarımız ile sohbet etti. Şehir Hamamı ile ilgili dile getirilen büyük memnuniyet Başkan Mustafa ÇÖL'ü mutlu etti. Burada kısa bir açıklama yapan Başkan Mustafa ÇÖL; "Vatandaşlarımızın duyduğu memnuniyet bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir. Hemşehrilerimiz herşeyin en iyisine ve en güzeline layık, bizlerde bu amaç için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Herşey Sandıklımız için."dedi.

Konu hakkında bilgi aldığımız Sandıklılı hemşehrilerimiz Başkan Mustafa ÇÖL'e baştan sona yenilenen bu Şehir hamamı için teşekkürlerini ileterek, temizlik, hijyen ve hizmet noktasında Sandıklı Belediyesine tam not verdiler. Başkan Mustafa ÇÖL'ü her platformda yanlarında gördüklerini belirten vatandaşlarımız hizmetlerinden dolayı duydukları memnuniyetleri Başkan Mustafa ÇÖL'e aktardılar.

 

Editör: Haber Merkezi