Sandıklı’da yaşlı bakım projesi hızla devam ediyor

Sandıklı Belediye Başkanı tarafından iki sene önce başlatılan ve düzenli olarak devam eden "Yaşlı Bakım" Projesi kapsamında bakıma muhtaç, kimsesiz, yaşlı ve engelli vatandaşlarımız için her gün sıcak yemek dağıtımını Belediye Başkanı Mustafa Çöl kendileri gerçekleştirdiler.
Her gün 250 Ailemize üç çeşit sıcak yemek ve günlük ekmeklerinin bırakıldığı "Yaşlı Bakım" Projesinde yemekleri dağıtan Başkan Mustafa Çöl, vatandaşlarımızın sorunlarını, isteklerini ve memnuniyetlerini dinledi.
Belediye Başkanı Mustafa Çöl ile karşılaşan vatandaşlarımız kendilerine dua ederek, yapılan yardımlardan ve kendilerini unutmadıkları için duydukları memnuniyeti dile   getirerek; "Her gün evimize kadar gelen sıcak yemek için Belediye Başkanımıza ne kadar teşekkür etsek azdır, ALLAH ondan razı olsun" diyerek görüş belirttiler.

 Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Başkan Mustafa Çöl; "Vatandaşlarımıza iki yıldır sıcak yemek dağıtımı yaparak az da olsa üstlerindeki yükü hafifletmeye çalışıyoruz. Bakıma muhtaç, yaşlı, engelli kardeşlerimiz içinde evlerini temizleyerek daha temiz yerlerde kalmaları için çaba ve gayret gösteriyoruz. Bizlere ettikleri hayır dualarından başka bir beklentimizin olmadığı vatandaşlarımıza, elimizden gelenin en iyisini yapmak en büyük arzumuzdur. Vatandaşlarımızın yüzünü bir nebze olsa da güldürebiliyorsak, dualarını alabiliyorsak ne mutlu bize."dedi.
 
Editör: Haber Merkezi