SANDIKLI’DA ŞEHİT VE GAZİLER GÜNÜ TÖRENLE KUTLANDI

19 Eylül Şehit ve Gaziler Günü programı, Sandıklı İlçe Kaymakamı Faik Arıcan, Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl ve Şehit ve Gaziler Derneği İlçe Başkanı Yusuf Akin' in Atatürk anıtına çelenk sunmaları ile başladı
Günün anlam ne önemini belirten konuşmaların ve okunan şiirlerin ardından, İlçe Kaymakamı Faik Arıcan makamında protokol üyelerini ve Gazilerimizi misafir ettiler. Programın sonunda Başkan Mustafa Çöl günün anlam ve önemine istinaden Gazilerimiz ile bir hatıra fotoğrafı çektirdiler.
BAŞKAN MUSTAFA ÇÖL'DEN KUTLAMA MESAJI
Başkan Mustafa Çöl Şehitler ve Gaziler günü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı. Başkan Çöl mesajında; " Bu anlamlı günde, bizlere bugünleri miras bırakanlara minnet ve şükranlarımı sunuyorum. Tarihimiz boyunca kutsal değerlerimiz için canlarını hiç düşünmeden feda eden gazilerimiz, Türk milletinin her zaman gönlünde olacaklardır. Şehitlerimizin kanları ile kazanılmış vatan topraklarımızda yeni bir gelecek inşa etmek için çalışıyoruz. Çünkü vatanımızın bağımsızlığı adına canlarını veren şehitlerimiz ve kanlarını akıtan gazilerimizi, asla unutmuyoruz ve unutmayacağız.
19 Eylül Şehitler ve Gaziler Gününde bu mukaddes toprakları için kanlarını ve canlarını feda eden tüm şehitlerimize rahmet ailelerine başsağlığı diliyor, gazilerimizi şükranla anıyorum." ifadelerini kullandı.
 
 
Editör: Haber Merkezi