Sandıklı’da Kredi Kartıyla Piyango Bileti

Sandıklı İlçesi'nde yaklaşık 20 yıldır sattığı Milli Piyango biletleriyle umut dağıtan Ahmet Arasan, kredi kartıyla da satış yapmaya başladı. Arasan, kredi kartıyla satış kararının ardından satışlarda artış olduğunu söyledi.

Sandıklı'da Belediye Meydanı'nda 20 yıldır kurduğu tezgahında seyyar olarak Milli Piyango bileti satışı yapan Ahmet Arasan, bu yıl kredi kartıyla satış yapmaya karar verdi. Vatandaştan gelen talep üzerine böyle bir karar aldığını söyleyen Ahmet Arasan, "Vatandaşta nakit sıkıntısı var. Bize yoğun talep geldi. Bunun üzerine pos makinesiyle bilet satışı yapmaya başladık. Geçtiğimiz yıllarda bu olmuyordu. Dar boğazdan meydana geliyor. Vatandaşta nakit yok o yüzden 'ya çıkarsa' hesabıyla hareket ederek kredi kartıyla bilet alıyor. Biz de bu hizmeti vermek zorunda kaldık" dedi.

Kredi kartıyla bilet alan Hasip Özarslan ise "Her yıl Milli Piyango bileti alıyorum. Bu yıl da almak için geldim. Nakdim olmadığı için kredi kartıyla aldım. Şansımızı bir de böyle deniyoruz. Çıkarsa öncelikle kredi kartımın borçlarını kapacağım" diye konuştu. 
Editör: Haber Merkezi